Stiri din industria IT

Februarie 25, 2003
Producătorul de hard drive Seagate a prezentat în cadrul Intel Developer Forum noul model de harddisk Serial ATA, Barracuda 7200.2. Seagate a precizat că acesta este primul dispozitiv de stocare magnetic SATA echipat cu Native Command Queuing, tehnologii out-of-order delivery şi first-party Direct Memory Access (DMA).Serial ATA Native Command Queuing va conduce la creştere semnificativă a performanţei I/O în serverele entry-level, comparativ cu cele care utilizează soluţii Serial ATA sau Parallel ATA. Aceasta tehnologie permite unui hard-disk să primească mai multe comenzi şi să le reordoneze în funcţie de importanţa acestora, înainte de a le trimite spre execuţie.
Februarie 21, 2003
Corporatia Intel a anuntat ca principalii producatori de telefoane mobile cu capacitati de prelucrare a datelor au ales procesoarele Intel bazate pe tehnologia Intel® XScale pentru noile generatii de telefoane mobile. Tehnologia noilor procesoare Intel ofera utilizatorilor de dispozitive de comunicare cu capacitati de prelucrare de date noi posibilitati de utilizare a telefoanelor si o experienta placuta în rularea unei game largi de aplicatii multimedia si Internet.
Februarie 21, 2003
Intel Corporation a prezentat astazi trei noi procesoare de retea ce raspund nevoilor mai multor aplicatii wired sau wireless destinate uzului personal, micilor intreprinzatori si întreprinderilor mici si mijlocii (IMM). Noile procesoare de retea Intel® IXP420, IXP421, IXP422 ofera producatorilor mai multe caracteristici de transfer integrat de date, voce si imbunatatiri ale securitatii pentru a veni în întâmpinarea cererii de aplicatii performante, la preturi reduse.
Februarie 21, 2003
Intel Corporation a anuntat ca va oferi programele si planurile pentru noi produse care vor accelera dezvoltarea si livrarea tehnologiei PCI Express pentru platformele de comunicare si computing. Intel si-a dezvaluit planurile de a incorpora PCI Express in produsele sale incepând cu anul 2004, incluzând chipseturi pentru sisteme desktop si PC-uri mobile, precum si platforme de generatia urmatoare, procesoare de retea, procesoare I/O fully featured pentru RAID de inalta performanta, componente de Ethernet, adaptoare de Ethernet, subsisteme de stocare, board-uri de servere si platforme. Mai multe detalii despre acest anunt veti gasi in comunicatul de presa alaturat.
Februarie 17, 2003
Microchipul integrat este primul care combina componentele-cheie ale telefoanelor celulare de astazi pe o singura pastila de silicon, promitand functionalitate superioara, o durata de viata mai mare a bateriei si design-uri inovatoare pentru telefoane.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania