Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Stiri din industria IT

Septembrie 26, 2003
Producatorul de hard discuri Seagate a anuntat un nou disc hard extern care are un buton ce initiaza o functie de backup. Unitatea de 160GB este deja disponibila pe piata americana. Versiunea de 200 GB este planificata pentru lansare la sfarsitul acestui an, conform declaratiilor Seagate. Sitemul de backup foloseste software-ul BounceBack Express. La primul backup, sistemul face o copie a discului hard intern. Pentru o viteza sporita a procesului, urmatoarele backup-uri copiaza doar modificarie survenite in continutul discului hard. Printe alte caracteristici se numara comutatorul de pornire/oprire, posibilitatea de conectare la calculator din mers si posibilitatea de pozitionare a unitatii in pozitie verticala sau orizontala.
Septembrie 26, 2003
Intel Corporation a lansat procesorul Intel Celeron la 2,70 GHz destinat calculatoarelor de birou si portabilelor. Procesorul Intel Celeron la 2,70 GHz ofera combinatia perfecta de caracteristici si de viteza la un pret corespunzator pentru acest segment de piata. Bazat pe tehnologia de fabricare de 0,13 microni, procesorul utilizeaza o impachetare cu 478 de pini si are o magistrala de sistem care functioneaza la 400 MHz. Procesoarele Intel Celeron sunt proiectate pentru a oferi o fiabilitate maxima fiind compatibile practic cu orice marca hardware sau software de pe piata.
Septembrie 24, 2003
Seagate a anunţat în premieră mondială lansarea primului harddisk, capabil să stocheze 100 de gigabytes de date pe un singur platan de 3,5 inci. Dispunând de cea mai avansată tehnologie pentru suportul de stocare şi capul de citire, noul membru al familiei Seagate Barracuda 7200.7 are acum o capacitate de 200 de gigabytes utilizând numai două platane şi oferă posibilitatea alegerii între interfaţa Parallel ATA (PATA) sau cea proprie, Serial ATA (SATA) .
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

Portofoliu ASBIS Romania