Stiri din industria IT

Iunie 22, 2004
Intel anunta lansarea unor noi platforme cu capabilitati audio, video si grafice avansate, care anterior erau disponibile numai pe PC-urile specializate. Un trio de noi cipset-uri Intel® Express precum şi câteva noi procesoare Intel® Pentium® 4 care susţin tehnologia Hyper-Threading (HT1) reprezintă baza acestor noi platforme. PC-urile cu cipset-uri Intel® 915 G/P şi 925X Express, care anterior purtau numele de cod Grantsdale şi respectiv Alderwood, au devenit de astăzi disponibile pe piaţă, la nivel mondial. Aceste noi cipset-uri sunt cuplate cu cele mai recente procesoare Pentium 4 cu tehnologie HT 5xx sequence, care sunt construite folosind cea mai avansată tehnică de producţie de la Intel, pe 90 nm, şi rulează până la 3,60 GHz.
Iunie 21, 2004
Prestigio si-a extins gama de produse notebook prin prezentarea a 2 noi modele Intel Pentium M (Dothan): Nobile 156 si Nobile 157. Prestigio Nobile 156 (Centrino) a fost special conceput pentru clasa business, in timp ce modelul Nobile 157 este un model high end Centrino dedicat si utilizatorilor de acasa.
Iunie 07, 2004
Seagate a lansat noua sa unitate de disc Savvio 10K.1, prima unitate din clasa enterprise de 2,5 inch, cu densitate de stocare inalta. Cu o performanta si seficienta fara precedent, Savvio stabileste noi standarde pentru stocarea din clasa enterprise, accesibila. O data cu cresterea costurilor pentru spatiile din centrele de date, factorul de formna al lui Savvio il face solutia pentru ariile de stocare si servere, pastrand capacitatea si performanta nealterate. Simplu spus, Savvio ofera o capacitate de stocare si o performanta comparabila cu cea a sistemelor conventionale de 3,5-inch 10K, economisind insa si energie electrica consumata. Savvio a fost special proiectat sa vina in intampinarea cerintelor centrelor de date, oferind oportunitatea unei revigorari in vanzarile integratorilor de sisteme Seagate.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania