Stiri din industria IT

Februarie 22, 2005
Intel a anuntat lansarea a 5 noi modele de procesoare pentru computere desktop: Intel® Pentium® 4 Extreme Edition la 3.73 GHz. si patru noi procesoare in secventa Intel Pentium 4 Processor 6xx. Acestea reprezinta cele mai recente produse din familia procesoarelor Intel desktop de inalta performanta. Toate cele cinci procesoare suporta tehnologia Hyper Threading si adresabilitate de memorie la 64 biti prin intermediul tehnologiei Intel® Extended Memory 64 (Intel® EM64T).
Februarie 16, 2005
Canyon Technology, producător internaţional de componente inovatoare de computer şi de echipamente periferice, a lansat un nou player MP3/radio FM/recorder de voce cu un design unic, cu afişaj OLED, special conceput pentru persoanele care iubesc muzica şi care preferă un stil de viaţă activ. Noul produs foarte elegant este disponibil din martie în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.
Februarie 15, 2005
Intel lansează pe piaţă noul său procesor Intel Xeon upgradat la 64-biţi, cu nume de cod “Irwindale,” cu o memorie cache L2 mărită, ce oferă performanţe sporite cu până la 18% prin comparaţie cu versiunea anterioară. Fiabilitatea excelentă a platformei bazate pe noul procesor Intel Xeon la 64-bit este demonstrată de un nou rezultat al unui TeraByte TPC-H cluster benchmark, publicat de IBM, care demonstrează o îmbunătăţire cu 52% faţă de rezultatele publicate anterior. Noul procesor Intel Xeon, perfect compatibil cu predecesorul său Intel Xeon, continuă să ofere aspecte de power-saving cu Demand Based Switching, o performanţă sporită şi flexibilitate, cu suport pentru memoriile DDR2-400 şi PCI Express.
Februarie 09, 2005
Noul Nobile 159W este cel de-al doilea notebook din gama Prestigio multimedia. Ca şi predecesoarele sale, acesta poate să redea imediat CD-uri muzicale, DVD-uri, MP3-uri şi fotografii digitale fără a încărca sistemul de operare datorită caracteristicii sale DVD instant video. Telecomanda PCMCI inclusă în configuraţia de bază vă permite să controlaţi aparatul de la distanţă cu ajutorul modului Instant ON şi chiar să închideţi aplicaţia Windows XP printr-o simplă apăsare a butonului dedicat în modul Windows. Noul model suportă de asemenea şi opţiunea internă (mini PC) de TV tuner. O altă caracteristică plăcută care vă va ajuta să tastaţi mai confortabil, evitându-se durerile de încheieturi (sindromul de tunel carpian) este tastatura ergonomică înclinată cu un design unic. Nobile 159W are procesor Intel® Pentium® M de până la 2.0 GHz (cu suport Dothan si Banias). Compatibilitatea şi conectivitatea notebook-ului cu alte dispozitive este asigu
Februarie 08, 2005
Intel Corporation a anuntat ca a incheiat pregatirile initiale pentru demararea productiei de procesoare dual-core si a oferit clientilor detalii suplimentare despre planurile sale pentru procesoare multi-core, anuntand astfel inceputul unei noi ere, in care PC-urile vor avea in interior doua sau mai multe "creiere". Intel intentioneaza sa livreze doua produse separate dual-core, precum si cipseturi dual-core pentru familiile de procesoare din clasa Pentium® in al doilea trimestru al acestui an, incluzand procesorul Pentium® Extreme Edition. Procesorul Intel® Pentium® Extreme Edition va include tehnologia Hyper-Threading, care asigura procesorului capacitatea de a procesa simultan patru aplicatii software.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania