Stiri din industria IT

Martie 10, 2005
Intel Corporation a anuntat ca lucreaza indeaproape cu companiile producatoare de jocuri pe calculator pentru adaptarea software-ului la tehnologia Hyper-Threading. Deasemena, Intel a anuntat intensificarea efortului de raspandire a platformelor de dezvoltare software pentru procesoarele dual-core. Versiunea completa a acestor platforme include ultimele instrumente si aplicatii Intel proiectate pentru a ajuta dezvoltatorii software sa creeze mai usor aplicatii de tip multi-threading. Platformele includ instrumente de dezvoltare precum Intel® C++ Compiler, Intel® VTuneTM Performance Analyzer, Intel® Performance Primitives, Intel® Threading Tools si altele.
Martie 04, 2005
Intel Corporation a anuntat progresele efectuate in domeniul dezvoltarii unei platforme comune, complete, bazate pe standarde pentru tehnologia de tip Ultra-Wideband Wireless (UWB). Aceste progrese includ fuziunea dintre gruparile WiMedia Alliance si Multi-band OFDM in vederea standardizarii si adoptarii UWB. UWB este o tehnologie wireless destinata transferului de date pe distante mici, de pana la zece metri, cu viteze foarte mari de pana la 480 Mbps si consum de energie redus. UWB este ideal pentru transferul pe distante mici al continuturilor multimedia de mare calitate intre dispozitivele electronice si echipamentele periferice ale computerelor.
Martie 03, 2005
Intel Corporation a facut o demonstratie in cadrul IDF a functionarii urmatoarei generatii de platforme mobile Intel® Centrino® ce poarta numele de cod Napa. In cadrul demonstratiei a fost prezentat primul procesor Intel dual-core optimizat pentru platforme mobile si fabricat pe tehnologie de 65 nm (nume de cod Yonah), impreuna cu un nou chipset, reprezentand o noua generatie de solutii Intel Wireless.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania