Stiri din industria IT

August 31, 2005
Prestigio a lansat NOUL Leather Data Flash, mediu de stocare unic, ambalat intr-o montura stilata de piele neagra, cu interfata USB 2.0 de mare viteza. Unitatea este disponibila la capacitati de 256MB, 512MB si 1GB. A fost conceputa special pentru a fi purtata atasata la curea, ceea ce va fi pe placul utilizatorior "mobili". Unitatea poate fi folosita ca un breloc original si util.
August 25, 2005
Incepand de anul viitor, un nou tip de computer personal va fi disponibil in casele utilizatorilor din toata lumea. Bazat pe tehnologia Intel Viiv, prezentata in premiera la editia de anul acesta a Intel Developer Forum, noile PC-uri vor fi create pentru a oferi divertisment de calitate. PC-urile bazate pe tehnologia Intel Viiv vor fi usor de utilizat cu o telecomanda si vor fi alimentate de o suita de tehnologii Intel, inclusiv un procesor dual-core, cipset, software pentru platforma si capabilitati de conectare in retea.
August 25, 2005
Intel prezinta un nou concept de PC mic si usor, Golden Gate. Golden Gate este noul concept de PC mic si elegant, poate rula continut video de inalta definitie sau poate afisa imagini de jocuri extrem de realiste, fiind suficient de mic pentru a se potrivi pe partea de sus a unei tejghele de bar sau chiar in interiorul unui raft pentru aparatura TV si de entertainment. Noul prototip de PC prezentat de Intel se bazeaza pe urmatoarea generatie de procesoare dual-core, cu nume de cod Yonah.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania