Stiri din industria IT

Martie 08, 2006
In cadrul editiei din aceasta primavara a Intel Developer Forum, Intel si Microsoft au anuntat un parteneriat puternic pentru a le oferi companiilor tehnologii mai bune la lucrul in retea, precum si solutii imbunatatite de securitate, permitandu-le astfel reducerea costurilor. Parteneriatul isi propune sa aduca beneficii utilizatorilor de Microsoft Systems Management Server 2003 (SMS), conectand pentru prima data tehnologia Intel Active Management cu Microsoft SMS, crescand in mod semnificativ abilitatea utilizatorilor de a-si proteja computerele de virusi.
Martie 08, 2006
Intel a dezvaluit la Intel Developer Forum detalii despre viitoarea sa microarhitectura, Intel Core, fundamentul noilor procesoare Intel multicore adresate desktopurilor, serverelor si notebookurilor. Primele produse incorporand noua arhitectura Intel Core sunt deja create pe tehnologia de productie de 65 de nanometri si vor oferi performante sporite si consum mai mic de energie, permitand design-uri de desktopuri, servere si notebookuri mai stilate, si totodata de dimensiuni mai mici. Printre capabilitatile acestor produse se numara gradul mai mare de securitate, virtualizarea si usurinta in manevrare atunci cand sunt utilizate. Noua microarhitectura Intel Core cuprinde: Intel® Wide Dynamic Execution, Intel® Intelligent Power Capability, Intel® Advanced Smart Cache, Intel® Smart Memory Access, Intel® Advanced Digital Media Boost
Martie 08, 2006
Sean Maloney, vicepresedinte executiv al companiei Intel, a dezvaluit in premiera la editia din aceasta primavara a Intel Developer Forum detalii despre viitoarele produse si platforme Intel pentru segmental mobil. In ceea ce priveste standardul Wi-Fi, Maloney a dezvaluit informatii tehnice legate de viitoarea platforma Intel Centrino, cu nume de cod Santa Rosa, iar legat de WiMAX, a vorbit despre lansarea unui cipset unic, Wi-Fi/WiMAX, precum si a unui card WiMAX PCMCIA, branduit Intel. Platforma Santa Rosa va contine un procesor mobil mai puternic decat cele actuale, un cip graphic imbunatat, cu nume de cod Crestline, un adaptor IEEE* 802.11n Wi-Fi, cu nume de cod Kedron, precum si solutii de management si securitate avansate si optimizate pentru platformele Intel. Santa Rosa va fi disponibila pe piata in prima jumatate a anului 2007, ingloband procesorul mobil dual-core cu nume de cod Merom.
Martie 02, 2006
Săptămâna viitoare, la Intel Developer Forum, producătorul de cipuri va anunţa lansarea producţiei procesoarelor "Dempsey," prima versiune majoră a procesoarelor server Xeon cu două nuclee de procesare. Dempsey este un procesor destinat pieţei serverelor x86 dual procesor, fiind o componentă pe care Intel se bazează, în încercarea de a-şi mai creşte cota de piaţă faţă de competitorii de la Advanced Micro Devices. Scott McLaughlin - purtător de cuvânt Intel - a precizat că firma are în plan să livreze Dempsey din acest trimestru.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania