Stiri din industria IT

Decembrie 06, 2007
Prestigio Technologies Ltd. has launched a new data storage device created with a focus on innovative and original design.
Decembrie 05, 2007
Prestigio has released a high capacity external universal battery pack Power Bank 501 able to charge various mobile devices.
Decembrie 01, 2007
Seagate nu isi dezamageste niciodata cumparatorii, inventand de la an la an modele din ce in ce mai performante si mai inovative. Asa se intampla si cu modelul ST31000340AS, un HDD de 1TB care a obtinut cel mai bun scor in testul XtremPC.
Noiembrie 23, 2007
Philips & Lite-On Digital Solutions (PLDS) lansează noua unitate externă Lite-On EZ-DUB : DX-20A4PU. EZ-DUB este o caracteristică specială şi eficientă integrată de Lite-On în unităţile externe DVD-RW anterioare.
Noiembrie 23, 2007
Prestigio Technologies Ltd. has released a new widescreen 15.4-inch laptop built with a focus on elegant design with a selection of colours, high performance, functionality, quality and value.
Noiembrie 22, 2007
Redefinind standardele pieţei hardware pentru entuziaşti, AMD a lansat noua sa platformă, cunoscută sub numele de cod "Spider", echipată cu primul procesor quad-core veritabil şi oferind suport pentru procesare grafică scalabilă, sub deviza „The Ultimate Visual Experience™” (Experienţa Vizuală Desăvârşită). Platforma AMD Spider îmbină noile procesoare quad-core AMD Phenom™ cu unităţile de procesare grafică din seria ATI Radeon™ HD 3800, compatibile cu specificaţiile DirectX® 10.1, şi cu chipseturile AMD din seria 7, care beneficiază de suport CrossFireX™ şi de software-ul AMD OverDrive™.
Noiembrie 22, 2007
Prestigio Technologies Ltd., o companie internaţională dinamică, specializată în produse de înaltă tehnologie pentru Casa Digitală şi Biroul Digital, a anunţat apropiatul concurs de cărţi poştale denumit "Felicitări de Anul Nou de la Prestigio", care va avea loc între 20 noiembrie şi 20 decembrie 2007. Prestigio are plăcerea de a a-i invita la concurs pe toţi designerii, indiferent de vârstă sau experienţă profesională, oferindu-le posibilitatea de a concura pentru o serie de premii extraordinare sau pentru a câştiga Marele Premiu.
Noiembrie 19, 2007
SAPPHIRE Technology, lider în industria de soluţii de procesare grafică, a lansat de curând o excelentă serie de noi plăci video, care îmbină cele mai noi arhitecturi de procesare grafică cu tehnologii pentru interfeţe de mare viteză, performanţe ridicate şi preţuri foarte avantajoase.
Noiembrie 16, 2007
Nou dispozitiv de navigaţie GPS, dotat cu un ecran TFT touch-screen de 4.3 inci, meniu în 30 de limbi şi memorie internă de 1 GB/2 GB. Compact şi portabil, GeoVision 430 poate fi folosit în maşină pentru navigarea pas cu pas, cu indicaţii vocale şi vizuale, fiind disponibilă o mare varietate de opţiuni pentru afişarea hărţilor. Nu mai este nevoie să opriţi maşina pentru a consulta hărţi voluminoase sau să cereţi indicaţii după ce aţi greşit drumul.
Noiembrie 15, 2007
SAPPHIRE Technology a lansat o nouă gamă de plăci video, care îmbină cele mai recente arhitecturi de procesare grafică cu tehnologii pentru interfeţe de mare viteză, performanţe ridicate şi un excepţional raport preţ-performanţă.
Noiembrie 13, 2007
Philips & Lite-On Digital Solutions (PLDS) anunţă astăzi lansarea pe piaţă a primei unităţi BD-ROM din lume.
Noiembrie 08, 2007
Asa cum ati fost obisnuiti ASBIS are tot ce este mai bun pe piata IT pentru clientii sai, asta o demonstreaza testul comparativ de procesoare din XtremePC in care procesorul Core 2 Duo E6850 a castigat detasat.
Octombrie 31, 2007
Încă de la lansarea sa din iunie 2007, a 11-a generaţie de HDD-uri Barracuda de la Seagate a obţinut multe recenzii pozitive şi rezultate foarte bune în teste.
Octombrie 26, 2007
Prestigio a lansat recent un nou monitor LCD de 22", P3220BW care prezinta un display cu o rata de contrast de 700:1 si o rezolutie maxima de 1680x1050 (WSXGA+), fiind astfel o optiune foarte buna atat pentru gameri cat si pentru profesionistii in editarea foto/video.
Octombrie 25, 2007
Mai multe publicatii de specialitate au testat monitrul LCD P3190BW de la Prestigio, printre care se regasesc si XtremPC, PCWorld si LabZine. Înarmat cu forma lată a ecranului, P3190BW pare să promită imagini HD.
Octombrie 18, 2007
Incurajat de prestigiosul premiu Red Dot Design câştigat anul acesta, PLDS (Philips & Lite-On Digital Solutions) creează un nou design pentru inscriptoarele DVD externe. Astfel, până la sfârşitul lui 2007, un nou DVD writer extern va fi lansat pe piaţă, şi anume modelul DX-20A3P.
Octombrie 18, 2007
AMCC îşi consolidează poziţia de lider în soluţii SATA RAID, introducând noul controller 3ware 9690SA SAS, noul standard în RAID pe interfaţa Serial Attached SCSI. Ca urmare a tendinţei de convergenţă între tehnologiile SATA şi SAS, utilizatorii aşteaptă ca SAS să ofere conectivitate extinsă şi scalabilitate mai mare, iar 3ware 9690SA să ofere performanţe record.
Octombrie 17, 2007
Digital Wallet este un dispozitiv multifuncţional cu două funcţii majore – sub forma unui portofel stilat din piele pentru păstrarea banilor şi a cardurilor Digital Wallet beneficiază de o trăsătură unică, demnă de invidiat – hard drive interior pentru stocarea a până la 100 GB de date valoroase.
Octombrie 10, 2007
Conform surselor industriale din Taiwan, Lite-On IT, cel mai mare producător de unităţi optice (ODD-uri) şi-a extins capacitatea de producţie lunară, începând în al doilea trimestru al 2007 de la cinci milioane de ODD-uri şi ajungând la şase milioane până la sfârşitul lui septembrie.
Octombrie 10, 2007
Sub o nouă marcă cenOmax, Lite-On IT introduce pe piaţă prima ramă foto digitală. Compania, renumită pentru unităţile sale optice, planifică lansarea mai multor produse IT şi Consumer sub această marcă.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania