Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Stiri din industria IT

Ianuarie 29, 2007
Intel Corporation a anunţat unul dintre cele mai mari progrese realizate vreodată în industria tranzistorilor: două materiale complet noi cu care va construi componentele izolatoare ale tranzistorilor săi de 45 de nanometri. Sute de milioane de astfel de tranzistori microscopici vor fi încorporaţi în următoarea generaţie de procesoare Intel Core 2 Duo, Intel Core 2 Quad şi Xeon.
Ianuarie 22, 2007
Seagate lanseaza cel mai rapid hard drive din lume – discul Savvio 15K, noile solutii enterprise 15K din familia Savvio in format de 2,5 inci cu Serial Attached SCSI (SAS). Savvio 15K are o cea mai mare densitate a performantei si este mai sigur in functionare si are un consum redus de energie electrica, reducand incarcaturile termice din centrele de date. Savvio 15K este bine adaptat unei game largi de aplicatii enterprise atat in cazul centrelor mari de date enterprise, cat si al intreprinderilor mici si medii reducandu-se astfel costul total de detinere aferent sistemului.
Ianuarie 20, 2007
Prestigio Portable Multimedia Player (PMP-501) este un player portabil modern şi stilat care are un hard mobil PATA de 1,8” cu capacitate de stocare de 30 GB. Acesta le permite utilizatorilor să vizioneze filme şi să asculte albume întregi de muzică indiferent de locul unde se află. Acesta este un dispozitiv multifuncţional miniatural pentru utilizatorii mobili care nu doresc să-şi irosească timpul în timpul călătoriilor, ci doresc să-şi păstreze datele la îndemână oriunde călătoresc.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

Portofoliu ASBIS Romania