Stiri din industria IT

Februarie 21, 2007
Prestigio Technologies Ltd a anuntat astazi lansarea noului si modernului LCD TV cu diagonala de 17’’ cu DivX player integrat. Noul dispozitiv are un ecran LCD cu un image ratio de 16:9 si o carcasa eleganta in nuante de argintiu si negru.
Februarie 14, 2007
NVIDIA extinde linia de produse gaming cu noua placă video bazată pe GEForce 8800. Acum partenerii NVIDIA introduc pe piaţă plăcile video bazate pe unităţile de procesare grafică GeForce 8800 GTS. Aceste noi carduri au o memorie de 320 MB.
Februarie 12, 2007
Intel a construit un procesor 80-core în cadrul unui proiect de cercetare, dar acesta nu va fi încă disponibil pe piaţă pentru o bună bucată de vreme. Procesorul este capabil să producă un trilion de operaţiuni floating-point pe secundă, adică un teraflop. Pentru aceeaşi performanţă, în urmă cu 10 ani era necesar un supercomputer care ocupa aproximativ 850 de metri pătraţi.
Februarie 07, 2007
Amsterdam (Olanda), 06 februarie 2007 -- Canyon, una dintre marcile cu cea mai rapida crestere de pe piata electronicelor de consum si a perifericelor IT, a lansat a lansat noile aparate de emisie-receptie Walkie Talkie moderne pentru uz recreativ. Aparatele Walkie Talkie Canyon reprezinta o modalitate ideala de a pastra legatura cu prietenii, familia si colegii pentru o serie de activitati in interior si in exterior. Noul produs modern destinat consumatorilor este disponibil imediat prin intermediul magazinelor partenere Canyon din Europa, Orientul Mijlociu si Africa incepând cu martie 2007.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania