Stiri din industria IT

Iunie 28, 2007
Noile produse combină designul elegant cu caracteristicile multimedia avansare care pot revoluţiona lumea divertismentului. Imaginea limpede ca lacrima, cel mai bun sunet, numeroase formaturi de fişiere audio şi video suportate – acestea sunt numai câteva dintre avantajele noilor playere multimedia CNR-MPV18, СNP-MPV2, CNR-MPV3 şi CNR-MPV4.
Iunie 20, 2007
Canyon şi Prestigio, două branduri care au cunoscut o dezvoltare rapidă în industria consumatorilor de produse electronice şi IT, au fost gazda unui eveniment de talie mondială, dedicat distribuitorilor şi partenerilor, care a avut loc în capitala Italiei, în perioada 8-9 iunie 2007. La eveniment au participat oaspeţi din toată lumea: de la oaspeţi din Africa de Sud până la oaspeţi din Estonia, din Taiwan şi din Irlanda. Prestigio şi Canyon şi-au prezentat noile linii de producţie în faţa unui public de 120 de participanţi din 20 de ţări. Evenimentul a constituit un bun prilej pentru organizarea unor întâlniri de afaceri importante dar şi pentru recreere şi vizitarea zonelor turistice din Roma veche.
Iunie 14, 2007
Natalia Hadjiloizou, componenta in echipa nationala de inot a Cyprului, a castigat in total 6 medalii la editia cu numarul XII a Jocurilor Micilor State Europene, de asemenea cunoscuta ca Olimpiada Statelor Mici, care a avut loc in perioada 4-9 Iunie in Monaco.
Iunie 13, 2007
Amsterdam (Olanda), 6 iunie 2007 -- Canyon, una dintre marcile cu cea mai rapida crestere pe piata produselor electronice de larg consum si a dispozitivelor periferice IT, a lansat o serie de dispozitive digitale portabile multifunctionale unic proiectate care sunt destinate utilizarii in aer liber si iubitorilor de fitness care prefera un stil de viata mobil si activ. Noile produse moderne de larg consum sunt disponibile imediat in magazinele partenerilor Canyon din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.
Iunie 12, 2007
Prestigio Europe spol. s r.o. introduce un home PC foarte puternic bazat pe cea mai nouă tehnologie Intel® Core™2 Duo. Noul PC desktop avansat foloseşte unele dintre cele mai noi tehnologii inovatoare şi are performanţe extraordinare.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania