Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Stiri din industria IT

August 31, 2007
Bazat pe revoluţionarul procesor Intel® Core™2 Duo, notebook-ul Prestigio Nobile 1765W este proiectat pentru a oferi performanţe ridicate la rularea simultană a mai multor aplicaţii, cu consum redus de energie. Această platformă este completată de compatibilitatea cu cel mai nou sistem de operare de pe piaţa software: Windows Vista Premium.
August 23, 2007
Prestigio GeoVision 350 este soluţia potrivită care va ajută să ajungeţi la destinaţie cu eforturi şi cheltuieli minime. Datorită dimensiunilor sale compacte acest dispozitiv GPS poate fi transportat oriunde şi poate fi instalat în ...
August 22, 2007
Lite-On a câştigat prestigiosul premiu Red Dot Design Award 2007 pentru noua sa unitate externă Blu-ray. Din cele 2.548 de produse prezentate, de o calitate excepţională, din 43 ţări, juriul de specialitate a selectat unitatea externă Blu-ray al Lite-On printre cei premiaţi anul acesta cu “red dot award: product design”.
August 21, 2007
O noua editie speciala ofera o experienta deosebita prin combinarea ultimei versiuni a jocului Ghost Recon Advanced Warfighter 2 (GRAW2) de la Ubisoft impreuna cu SAPPHIRE X1950 GT.
August 16, 2007
Pentru a veni in intampinarea clientilor care doresc performanta si calitate maxima la un pret foarte bun, Prestigio lanseaza doua noi modele de monitoare LCD wide: P3193W de 19" si P3203W de 20".
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

Portofoliu ASBIS Romania