Stiri din industria IT

Septembrie 28, 2007
Noul şi exclusivistul Prestigio Leather Data Flash, cu o carcasă de culoare roz, se adresează mai ales femeilor care apreciază o combinaţie între funcţii excelente şi design stilat, cu o notă feminină. Noul dispozitiv de stocare cu memorie flash marchează debutul unei game de produse unice, care aduc tehnologia modernă la un nou nivel de eleganţă.
Septembrie 25, 2007
Noul procesor AMD Opteron™ oferă multe caracteristici pe care întreaga industrie le aştepta. Oferind cel mai bun raport performanţă pe watt din industrie, tehnologie optimă de virtualizare, performanţe fără precedent şi o metodă uşoară de upgrade, acest procesor vă oferă tot ce aşteptaţi de la quad-core – la puterea a patra.
Septembrie 25, 2007
În urma lansării de săptămâna trecută, cea mai mare lansare de procesoare pe care a făcut-o în ultimii ani, producătorul de cipuri Advanced Micro Devices Inc a anunţat luni că va comercializa un procesor cu trei nuclee la începutul lui 2008.
Septembrie 18, 2007
Notebook-urile nu doar îsi fac datoria dar si-au construit de asemenea un stil si o imagine deja de mult timp. Notebook-ul Visconte 1445W va va încânta în eforturile dumneavoastra de a demonstra stil de înalta clasa. Când veti vedea notebook-ul Visconte 1230 nu veti mai cauta.
Septembrie 18, 2007
Advanced Micro Devices (AMD) a lansat procesorul său Opteron quad-core pentru diferite servere folosite de centre de date şi de firme din subcontinent. Proiectat şi fabricat pentru a oferi performanţe avansate, utilizare eficientă a energiei, virtualizare şi actualizare îmbunătăţite, noul procesor x86 realizat în proces de 65 nanometri (nm) va scădea costul total al deţinerii (TCO) pentru utilizatori.
Septembrie 18, 2007
AMD a lansat procesorul Quad-Core AMD Opteron(tm), cel mai avansat procesor x86 proiectat şi fabricat vreodată, precum şi primul procesor x86 quad-core nativ.
Septembrie 18, 2007
Prestigio P190DVDW-X vă va uimi cu siguranţă prin designul său atrăgător, "piano black", care exprimă înaltă clasă şi gust artistic. Acest televizor LCD compact, cu ecran lat, este foarte potrivit pentru camere mici sau pentru birouri de recepţie, unde spaţiul disponibil este limitat.
Septembrie 12, 2007
Prestigio Technologies Ltd., un dinamic comerciant la nivel internaţional de produse pentru Casa Digitală şi pentru Biroul Digital, a lansat primul său sistem de navigaţie GPS, GeoVision 350, echipat cu cel mai recent chipset SiRF III, ecran de 3,5” sensibil la atingere, procesor Intel la 300 MHz şi 1 GB de memorie internă.
Septembrie 11, 2007
Philips & Lite-On Digital Solutions (PLDS), joint venture–ul dintre Philips şi Lite-On, producătorul unitaţii optice Lite-On (ODD), îşi lărgeşte portofoliul inscriptoarelor de DVD-uri cu viteza 20X printr-o nouă unitate, care include atât tehnologia LightScribe cât şi interfaţa Serial ATA.
Septembrie 06, 2007
Asustek Computer şi Gigabyte Technology, doi fabricanţi importanţi de plăci de bază pentru computere, doresc să lanseze deja în septembrie plăci de bază alimentate de setul de cipuri logice centrale de ultimă generaţie AMD 790, produs de Advanced Micro Devices. Noul chipset va oferi suport pentru tehnologii inovatoare precum PCI Express 2.0 şi suport pentru noile microprocesoare AMD bazate pe microarhitectura îmbunătăţită K10.
Septembrie 06, 2007
Continuând să conducă procesul de trecere a pieţei mainstream de echipament hardware profesional către procesoare cu utilizare eficientă a energiei, AMD a anunţat că livrarea procesoarelor quad-core AMD Opteron™ cu nume de cod “Barcelona” este planificată să înceapă la sfârşitul acestei veri, atât pentru versiunile standard, cât şi pentru cele cu consum redus. Aceasta ar fi prima dată când AMD oferă simultan procesoare atât în versiunea standard, cât şi în cea cu consum redus, încă de la lansare.
Septembrie 06, 2007
Prestigio Europe spol. s r.o. a început livrările de PC-uri LCD, dispozitive hibride de înaltă tehnologie care combină un ecran LCD de 17”-19” şi un computer personal integrat, deplin funcţional. Produsele vor fi disponibile în magazinele partenerilor Prestigio din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord.
Septembrie 06, 2007
Teste recente efectuate de Neal Nelson & Associates, o firmă independentă de consultanţă în domeniul performanţei computerelor, au relevat că, în 36 din cele 57 de cazuri testate, un server bazat pe AMD Opteron oferă o utilizare mai eficientă a energiei decât un server bazat pe Intel Xeon, cu o configuraţie similară.
Septembrie 05, 2007
Notebook-ul Visconte 1445W este un PC mobil compact, în pas cu moda, echipat cu ecran lat de 14 ţoli şi bazat pe un procesor Intel® Core® 2 Duo. Modelul a fost proiectat pentru a impresiona şi a încânta, oferind un ecran lat de calitate superioară cu tehnologie Glare Type, performanţă robustă asigurată de cel mai nou procesor mobil, precum şi o gamă extinsă de capacităţi de comunicare şi interfeţe. Acest notebook este destinat mai ales utilizatorilor business, care au nevoie de o combinaţie echilibrată între stil rafinat, performanţă, capacităţi de conectare şi mobilitate.
Septembrie 05, 2007
Concursul va fi deschis designerilor din întreaga lume, din toate mediile, de toate vârstele şi nivelurile de experienţă. Cu toate acestea, juriul concursului va accepta numai imaginile de un înalt nivel artistic şi tehnic, care au legătură cu tema concursului, “The Charm of High-Tech”.
Septembrie 03, 2007
Prestigio Technologies Ltd. a lansat un nou notebook extrem de compact şi uşor cu ecran lat de 12 ţoli, bazat pe tehnologia Intel® Centrino Duo®. Acest nou produs este disponibil acum în magazinele partenerilor Prestigio din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania