Stiri din industria IT

Noiembrie 23, 2007
Philips & Lite-On Digital Solutions (PLDS) lansează noua unitate externă Lite-On EZ-DUB : DX-20A4PU. EZ-DUB este o caracteristică specială şi eficientă integrată de Lite-On în unităţile externe DVD-RW anterioare.
Noiembrie 23, 2007
Prestigio Technologies Ltd. has released a new widescreen 15.4-inch laptop built with a focus on elegant design with a selection of colours, high performance, functionality, quality and value.
Noiembrie 22, 2007
Redefinind standardele pieţei hardware pentru entuziaşti, AMD a lansat noua sa platformă, cunoscută sub numele de cod "Spider", echipată cu primul procesor quad-core veritabil şi oferind suport pentru procesare grafică scalabilă, sub deviza „The Ultimate Visual Experience™” (Experienţa Vizuală Desăvârşită). Platforma AMD Spider îmbină noile procesoare quad-core AMD Phenom™ cu unităţile de procesare grafică din seria ATI Radeon™ HD 3800, compatibile cu specificaţiile DirectX® 10.1, şi cu chipseturile AMD din seria 7, care beneficiază de suport CrossFireX™ şi de software-ul AMD OverDrive™.
Noiembrie 22, 2007
Prestigio Technologies Ltd., o companie internaţională dinamică, specializată în produse de înaltă tehnologie pentru Casa Digitală şi Biroul Digital, a anunţat apropiatul concurs de cărţi poştale denumit "Felicitări de Anul Nou de la Prestigio", care va avea loc între 20 noiembrie şi 20 decembrie 2007. Prestigio are plăcerea de a a-i invita la concurs pe toţi designerii, indiferent de vârstă sau experienţă profesională, oferindu-le posibilitatea de a concura pentru o serie de premii extraordinare sau pentru a câştiga Marele Premiu.
Noiembrie 19, 2007
SAPPHIRE Technology, lider în industria de soluţii de procesare grafică, a lansat de curând o excelentă serie de noi plăci video, care îmbină cele mai noi arhitecturi de procesare grafică cu tehnologii pentru interfeţe de mare viteză, performanţe ridicate şi preţuri foarte avantajoase.
Noiembrie 16, 2007
Nou dispozitiv de navigaţie GPS, dotat cu un ecran TFT touch-screen de 4.3 inci, meniu în 30 de limbi şi memorie internă de 1 GB/2 GB. Compact şi portabil, GeoVision 430 poate fi folosit în maşină pentru navigarea pas cu pas, cu indicaţii vocale şi vizuale, fiind disponibilă o mare varietate de opţiuni pentru afişarea hărţilor. Nu mai este nevoie să opriţi maşina pentru a consulta hărţi voluminoase sau să cereţi indicaţii după ce aţi greşit drumul.
Noiembrie 15, 2007
SAPPHIRE Technology a lansat o nouă gamă de plăci video, care îmbină cele mai recente arhitecturi de procesare grafică cu tehnologii pentru interfeţe de mare viteză, performanţe ridicate şi un excepţional raport preţ-performanţă.
Noiembrie 13, 2007
Philips & Lite-On Digital Solutions (PLDS) anunţă astăzi lansarea pe piaţă a primei unităţi BD-ROM din lume.
Noiembrie 08, 2007
Asa cum ati fost obisnuiti ASBIS are tot ce este mai bun pe piata IT pentru clientii sai, asta o demonstreaza testul comparativ de procesoare din XtremePC in care procesorul Core 2 Duo E6850 a castigat detasat.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania