Stiri din industria IT

Noiembrie 27, 2008
CANYON are plăcerea de a anunţa zile de campanii speciale de promovare pentru clienţii săi din întreaga lume. Această nouă iniţiativă a fost lansată cu succes pe 25 noiembrie 2008 şi va continua pe tot parcursul anului 2009.
Noiembrie 06, 2008
SAPPHIRE Technology – cel mai mare inovator în soluţii grafice ATI pentru PC – lansează SAPPHIRE HD 4850 X2 – un produs nou şi exclusiv DUAL GPU bazat pe consacratul procesor grafic HD 4850 şi care oferă cel mai ridicat nivel de performanţă la acest nivel de preţ datorită arhitecturii de memorie cu un raport preţ/performanţă excelent.
Noiembrie 05, 2008
Intel Core i7 este o familie de trei procesoare Intel Desktop x86-64. Core i7 este prima familie Intel bazata pe micro-arhitectura Intel Nehalem si este succesoarea familiei Intel Core 2.
Octombrie 23, 2008
SAPPHIRE Technology, cel mai mare producător şi furnizor global al soluţiilor grafice AMD/ATI a lansat un nou model low-cost din mult apreciata serie de acceleratoare grafice HD 4800, stabilind un nou sens expresiei “mai mult pentru aceeaşi bani”.
Octombrie 10, 2008
Prestigio Plaza Ltd. a lansat o nouă unitate de memorie externă, Data Safe III - combinaţia perfectă între funcţionalitate, cea mai nouă tehnologie ATA şi un design impecabil. Dispozitivul este disponibil în culorile negru cu auriu, într-un pachet-cadou luxos.
Octombrie 10, 2008
Prestigio Plaza Ltd. a lansat două modele de rame pentru fotografii digitale care dau utilizatorilor ocazia de a beneficia de avantajele tehnologiei pentru decorarea locuinţei sau a biroului de la serviciu. În combinaţie cu accesorii suplimentare, posesorii se vor bucura cu uşurinţă şi cu plăcere de amintirile sub formă de fotografii.
Septembrie 25, 2008
Prestigio Plaza Ltd. a lansat două noi modele de navigatoare GPS cu software de navigare iGO 8 cu vizualizare 3D incluzând un sistem de vizualizare a şoselelor şi terenurilor în plan elevat, a hărţilor de oraşe 3D, a reperelor 3D. Motorul are o funcţie unică: redă imagini 3D realiste şi detaliate, fără cusur, până la o distanţă de 20 de kilometri. Uşor de utilizat, ambele dispozitive sunt compatibile cu modul Simplu ce poate fi utilizat intuitiv pentru comenzi simple şi modul Avansat pentru utilizatorii care doresc să folosească toate funcţiile modelului.
Septembrie 12, 2008
Limassol (Cipru), septembrie 2008 -- Prestigio Plaza Ltd., un comerciant internaţional dinamic de produse digitale de ultimă generaţie pentru casă şi birou a introdus pe piaţă o actualizare pe CD a software-ului pentru produsul Data Safe I. Produsul actualizat este disponibil în magazinele partenere Prestigio din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord.
Septembrie 11, 2008
Urmând lansarea mult apreciatei serii HD 4800 series, SAPPHIRE Technology, principalul producător şi distribuitor global al soluţiilor grafice AMD/ATI lansează HD 4670 – primul model din noua serie destinată segmentului mainstream.
August 25, 2008
SAPPHIRE Technology – cel mai mare inovator al soluţiilor grafice ATI pentru PC, prezintă HD 4870 X2 – un nou accelerator grafic DUAL GPU care are la bază apreciatul HD 4870 şi oferă cel mai înalt nivel de performanţă grafică şi în jocuri de până acum.
August 11, 2008
Intel Corporation a anunţat astăzi că procesoarele desktop bazate pe viitoarea microarhitectură a companiei (cu nume de cod “Nehalem”) vor purta oficial denumirea “Procesor Intel® Core™”. Primele produse din această nouă familie de procesoare, inclusiv o versiune “Extreme Edition”, vor avea elementul de identificare “i7”şi vor purta oficial marca “Procesor i7 Intel® Core™”. Acesta este primul dintre cele câteva noi elemente de identificare ce vor apărea, pe măsură ce noi produse vor fi lansate, pe parcursul anului viitor.
Iulie 10, 2008
Astazi Seagate a prezentat primele unitati de hard-disc din industrie de 1,5 TeraByte (TB) pentru desktop si de 0,5 TB pentru notebook pentru a raspunde cererii mondiale explozive pentru spatiu de stocare a continutului digital in mediile de afaceri si de acasa.
Mai 27, 2008
Concursul de fotografie artistică primeşte înscrierile fotografilor amatori şi profesionişti începând cu data de 28 mai până în 31 iulie 2008.
Aprilie 02, 2008
Limassol (Cipru), 1 aprilie 2008 -- Prestigio Technologies Ltd., un comerciant dinamic de tehnologie de vârf pentru produsele digitale pentru casă şi birou, a anunţat rezultatele celui de-al treilea concurs internaţional de caricaturi „Take the Funny Way”. Juriul şi publicul au ales 4 câştigători din 300 de lucrări prezentate de concurenţii din 35 de ţări.
Martie 04, 2008
Prestigio îşi lansează cea mai recentă colecţie de produse mobile cu design elegant create pentru un public exclusiv feminin. Lansarea noii colecţii începe cu cele două dispozitive de stocare a datelor - Data Safe II şi Pocket Drive II în Ediţie Fashion, atractivă în special pentru femei.
Februarie 21, 2008
Prestigio a scos pe piaţă o noua geantă pentru laptop. Complexă şi plină de elemente de organizare, aceasta este geanta care combină confortul absolut cu un design mai spaţios ce permite pentru notebook-uri cu ecran mai lat.
Februarie 13, 2008
Prestigio a anunţat lansarea unei noi linii de DVD playere portabile moderne create special pentru amatorii de divertisment mobil. Noile produse vor fi disponibile în magazinele partenerilor Prestigio din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa.
Februarie 12, 2008
Concursul “Fiţi nostimi” îi invită pe artişti să-ţi exprime propria viziune asupra călătoriilor şi navigaţiei moderne, în era tehnologiei. Conform regulamentului, desenele trebuie să cuprindă elemente ale mărcii Prestigio (logotipuri sau imagini ale sistemelor de navigaţie Prestigio).
Februarie 12, 2008
Office Preplătit, cu o investiție inițială mică si un preț de reîncărcare avantajos, pune la dispoziția clienților toate funcționalitățile Office 2007 Professional Romanian.
Februarie 06, 2008
Prestigio Technologies Ltd., distribuitor internaţional dinamic de produse de ultimă generaţie pentru Casa Digitală şi Biroul Digital, a anunţat lansarea concursului de caricaturi numit “Fiţi nostimi”, care va avea loc începând din 4 februarie şi până în 1 aprilie 2008. Prestigio este încântată să invite caricaturiştii amatori şi profesionişti să concureze pentru premiile remarcabile sau pentru câştigarea Marelui Premiu.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania