Stiri din industria IT

Ianuarie 25, 2008
Întărindu-şi poziţia pe piaţa de hard disk-uri notebook în continuă creştere, Seagate a anunţat că va lansa un hard disk notebook de 250GB ce îmbină fascinant capacitatea, performanţa şi durabilitatea calculatoarelor mobile.
Ianuarie 23, 2008
Ziua Îndrăgostiţilor este o sărbătoare foarte romantică. Ea aduce căldură şi fericire, dar alegerea unui cadou potrivit pentru persoana iubită nu este o sarcină uşoară. Cadoul de Ziua Îndrăgostiţilor trebuie să combine eleganţa şi originalitatea pentru a sublinia atenţia specială pe care o aveţi faţă de persoana căreia i-l oferiţi. Noi vă oferim cadouri originale Hi-Tech pentru a o surprinde pe persoana iubită.
Ianuarie 16, 2008
Forbes descrie NVIDIA ca fiind liderul “afacerii grafice foarte productive si inovative, oferind înalta definitie continutului video de pe Web si revolutionând jocurile video digitale.”
Ianuarie 09, 2008
CANYON nu inceteaza sa ne uimeasca cu produsele de top la preturi foarte mici. Modelul Webcam CN-WCAM313 a fost premiat de XtremPC cu distinctia Alegerea Redactiei, o distictie care se dovedeste de fiecare data un punct de oriantare decisiv in alegerea produselor de calitate.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania