Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Stiri din industria IT

Februarie 21, 2008
Prestigio a scos pe piaţă o noua geantă pentru laptop. Complexă şi plină de elemente de organizare, aceasta este geanta care combină confortul absolut cu un design mai spaţios ce permite pentru notebook-uri cu ecran mai lat.
Februarie 13, 2008
Prestigio a anunţat lansarea unei noi linii de DVD playere portabile moderne create special pentru amatorii de divertisment mobil. Noile produse vor fi disponibile în magazinele partenerilor Prestigio din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa.
Februarie 12, 2008
Concursul “Fiţi nostimi” îi invită pe artişti să-ţi exprime propria viziune asupra călătoriilor şi navigaţiei moderne, în era tehnologiei. Conform regulamentului, desenele trebuie să cuprindă elemente ale mărcii Prestigio (logotipuri sau imagini ale sistemelor de navigaţie Prestigio).
Februarie 12, 2008
Office Preplătit, cu o investiție inițială mică si un preț de reîncărcare avantajos, pune la dispoziția clienților toate funcționalitățile Office 2007 Professional Romanian.
Februarie 06, 2008
Prestigio Technologies Ltd., distribuitor internaţional dinamic de produse de ultimă generaţie pentru Casa Digitală şi Biroul Digital, a anunţat lansarea concursului de caricaturi numit “Fiţi nostimi”, care va avea loc începând din 4 februarie şi până în 1 aprilie 2008. Prestigio este încântată să invite caricaturiştii amatori şi profesionişti să concureze pentru premiile remarcabile sau pentru câştigarea Marelui Premiu.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

Portofoliu ASBIS Romania