Stiri din industria IT

Septembrie 25, 2008
Prestigio Plaza Ltd. a lansat două noi modele de navigatoare GPS cu software de navigare iGO 8 cu vizualizare 3D incluzând un sistem de vizualizare a şoselelor şi terenurilor în plan elevat, a hărţilor de oraşe 3D, a reperelor 3D. Motorul are o funcţie unică: redă imagini 3D realiste şi detaliate, fără cusur, până la o distanţă de 20 de kilometri. Uşor de utilizat, ambele dispozitive sunt compatibile cu modul Simplu ce poate fi utilizat intuitiv pentru comenzi simple şi modul Avansat pentru utilizatorii care doresc să folosească toate funcţiile modelului.
Septembrie 12, 2008
Limassol (Cipru), septembrie 2008 -- Prestigio Plaza Ltd., un comerciant internaţional dinamic de produse digitale de ultimă generaţie pentru casă şi birou a introdus pe piaţă o actualizare pe CD a software-ului pentru produsul Data Safe I. Produsul actualizat este disponibil în magazinele partenere Prestigio din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord.
Septembrie 11, 2008
Urmând lansarea mult apreciatei serii HD 4800 series, SAPPHIRE Technology, principalul producător şi distribuitor global al soluţiilor grafice AMD/ATI lansează HD 4670 – primul model din noua serie destinată segmentului mainstream.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania