Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Stiri din industria IT

Octombrie 23, 2008
SAPPHIRE Technology, cel mai mare producător şi furnizor global al soluţiilor grafice AMD/ATI a lansat un nou model low-cost din mult apreciata serie de acceleratoare grafice HD 4800, stabilind un nou sens expresiei “mai mult pentru aceeaşi bani”.
Octombrie 10, 2008
Prestigio Plaza Ltd. a lansat o nouă unitate de memorie externă, Data Safe III - combinaţia perfectă între funcţionalitate, cea mai nouă tehnologie ATA şi un design impecabil. Dispozitivul este disponibil în culorile negru cu auriu, într-un pachet-cadou luxos.
Octombrie 10, 2008
Prestigio Plaza Ltd. a lansat două modele de rame pentru fotografii digitale care dau utilizatorilor ocazia de a beneficia de avantajele tehnologiei pentru decorarea locuinţei sau a biroului de la serviciu. În combinaţie cu accesorii suplimentare, posesorii se vor bucura cu uşurinţă şi cu plăcere de amintirile sub formă de fotografii.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

Portofoliu ASBIS Romania