Stiri din industria IT

Decembrie 18, 2009
Monitorul Acer S243HL LCD a fost desemnat câştigător al premiului pentru design iF 2010. Premiile iF, decernate de International Forum Design din Germania, se acordă din 1953 şi sunt considerate drept o confirmare a calităţii deosebite a designului. Acer S243HL a fost selectat dintre 2486 de produse provenite de la 1016 competitori din 39 de ţări.
Decembrie 16, 2009
Seagate Technology a prezentat Momentus® Thin drive, unitatea de disc de 2,5" cea mai subţire din lume, pentru laptop-uri ultra-portabile si entry-level, netbook-uri de vârf, dispozitive de backup e şi produse electronice.
Decembrie 03, 2009
Intel a produs un chip futurist, care ar putea schimba modul în care sunt construite computerele, precum şi felul în care consumatorii interacţionează cu PC-urile şi dispozitivele lor personale
Decembrie 01, 2009
Ideal pentru mici birouri sau pentru acasă, routerul modem Wireless N ADSL2+ oferă protecţie şi conectivitate wireless superioară
Noiembrie 30, 2009
Disponibila în patru culori, în funcţie de capacitate, aceasta este prima memorie din gama noastră care are aceeaşi carcasă dar cu capace diferite pentru fiecare capacitate. Datorită acestei caracteristici, posesorii memoriilor pot face schimb de capace colorate cu prietenii şi familia.
Noiembrie 19, 2009
Liderul mondial în furnizarea de soluţii grafice, SAPPHIRE Technology, prezintă acum cea mai rapidă placă video din lume, SAPPHIRE HD 5970 Ediţia OC.
Noiembrie 17, 2009
Cronometrul dispozitivului Conserve decuplează automat prizele de alimentare şi elimină consumul pasiv de energie electrică. Noul produs progresiv implică angajaţii într-o abordare globală de economisire a energiei.
Noiembrie 06, 2009
Procesoarele grafice de top beneficiază de tehnologie de răcire de cel mai înalt nivel
Noiembrie 04, 2009
Belkin, principalul furnizor de accesorii de alimentare pentru netbookul şi computerul dumneavoastră portabil a anunţat astăzi lansarea unei noi game de adaptoare de alimentare pentru acasă, birou şi deplasări.
Noiembrie 03, 2009
D-Link si Kaspersky Lab semneaza acordul pentru imbunatatirea gamei de produse NetDefend™
Octombrie 27, 2009
Directiva ERP (produse din domeniul energiei) este o directivă-cadru care stabileşte cadrul legal pentru Măsurile de implementare (IM) sau Loturi. Măsurile de implementare sunt obligatorii în activitatea firmelor din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene (UE). Noua legislaţie prevede ca orice computer livrat în UE începând din 7 ianuarie 2010 să respecte cerinţa de 1 W în stare de repaus S5.
Octombrie 22, 2009
Numai pe o perioadă strict limitată, puteţi economisi până la 790 USD
Octombrie 20, 2009
D-Link, furnizor de solutii complete de networking pentru utilizatori individuali si companii, anunta astazi ca a lansat un nou 3,5G mobile router care se adreseaza segmentului SMB si constituie o solutie avansata formata doar dintr-un singur produs ce incorporeaza failover WAN, pana la 5 tunele VPN IPSec concurente si securitate WPA/WPA2. Poate fi instalat rapid si facil aproape oriunde, chiar si in locuri unde accesul Internet conventional nu este posibil.
Octombrie 15, 2009
Imprimaţi în mod wireless pe o imprimantă obişnuită de pe orice computer aflat oriunde în casă. Conectaţi un hard disk la Unitatea de comunicaţii astfel încât oricine din reţeaua dumneavoastră wireless să poată accesa şi efectua copii de siguranţă pentru fotografii, înregistrări video şi alte fişiere.
Octombrie 15, 2009
Kaspersky Antivirus 2010 şi Kaspersky Internet Security 2010, soluţiile de securitate pentru utilizatorii individuali, au fost certificate cu titlul OESIS OK, care atestă interoperabilitatea lor cu produsele software ale celor mai importanţi vendori la nivel mondial.
Octombrie 13, 2009
Noul produs Belkin OmniViewIP HQ o componentă integrală a liniei OmniViewIP oferă capacităţi necostisitoare şi centralizate de administrare a serverelor. Conceput pentru segmentul de mijloc al pieţei, OmniViewIP HQ economiseşte timp şi bani prin asigurarea unei singure interfeţe pentru accesarea activelor IT
Octombrie 12, 2009
Cea mai uşoară modalitate de partajare şi accesare a fişierelor media digitale în orice moment şi în orice loc
Octombrie 12, 2009
D-Link, furnizor de soluţii complete de networking pentru utilizatori individuali şi companii, anunţă astăzi că Organizaţia Japan Industrial Design Promotion, a acordat premiul Good Design pe anul 2009 pentru routerul DIR-685 de la D-Link (distincţia G-Mark) la categoria “Network / Home Computers şi Periferice”.
Octombrie 06, 2009
PROMISE Technology, Inc. a prezentat linia de produse VessRAID şi VessJBOD
Octombrie 05, 2009
Aduceţi la viaţă fişierele media digitale cu tehnologia True HD şi sunet surround digital Dolby®
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania