Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Stiri din industria IT

Ianuarie 21, 2009
Tehnologia platformei Dragon este capabilă să asigure performanţe de joc şi procesare video de înaltă definiţie care rivalizează cu cele ale platformelor computerelor "extreme".
Ianuarie 20, 2009
SAPPHIRE Technology, cel mai mare producător şi distribuitor de soluţii grafice AMD/ATI oferă acum o nouă versiune a SAPPHIRE HD 4670 echipată cu memorie GDDR4 – aducând noi niveluri de performanţă pentru entuziaştii sensibili la preţ.
Ianuarie 19, 2009
Popularele căşti interne CANYON alb cu portocaliuearbuds, CNR-EP3 vor fi disponibile într-o gamă mai largă de culori. Începând din ianuarie 2009, vor exista şi opţiunile roz, albastru şi verde, pentru a corespunde stilului fiecăruia.
Ianuarie 15, 2009
Kingston Technology Company, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, anunţă lansarea unei versiuni cu latenţă ultra-joasă (ULL) a unităţii de memorie HyperX® DDR3 de 2GHz. Noua unitate de memorie HyperX de 2GHz este disponibilă imediat în kituri de 6GB şi 3GB şi funcţionează la o latenţă joasă de CL 8, pentru performanţe superioare pe platformele Core i7 şi X58.
Ianuarie 13, 2009
Kingston Digital Europe Ltd, producător de memorii flash afiliat companiei Kingston Technology Company, Inc., anunţă lansarea primelor modele din gama dispozitivelor de stocare de tip solid-state SSDNow: SSDNow E şi SSDNow M. Kingston îşi orientează dispozitivele SSD către pieţele verticale şi companiile din clasamentul Fortune 1000.
Ianuarie 09, 2009
SAPPHIRE Technology a anunţat disponibilitatea globală a unei versiuni cu 1GB RAM pentru mult apreciata serie de plăci grafice HD 4870 TOXIC Edition echipate cu Vapor-X – tehnologia de răcire Vapor Chamber dezvoltată de către SAPPHIRE.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

Portofoliu ASBIS Romania