Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Stiri din industria IT

Februarie 25, 2009
AMD a prezentat prima demonstraţie practică a unui procesor Opteron cu şase nuclee, cu numele de cod "Istanbul".
Februarie 11, 2009
Kingston Digital, Inc., producător de memorii flash afiliat companiei Kingston Technology Company, Inc., anunţă astăzi disponibilitatea memoriilor flash de tip CompactFlash® Elite Pro™ având o capacitate mult mai mare, de 32GB.
Februarie 10, 2009
ASBIS Enterprises PLC, unul din cei mai importanţi furnizori de hardware şi software pe pieţele în curs de dezvoltare din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa îşi completează portofoliul de hard-disk-uri prin semnarea unui contract de distribuţie cu Western Digital (WD), unul din pionierii şi liderii cu tradiţie în domeniul suporturilor de stocare.
Februarie 05, 2009
SAPPHIRE Technology, producătorul şi distribuitorul global de soluţii grafice AMD/ATI a început distribuţia unei versiuni SAPPHIRE HD 4670 total silenţioasă, numită ULTIMATE Edition. Noua SAPPHIRE HD 4670 ULTIMATE Edition a fost proiectată de către SAPPHIRE pe baza tehnologiei heatpipe îmbogăţind familia plăcilor grafice SAPPHIRE cu un membru total silenţios.
Februarie 05, 2009
Kingston Digital Europe Ltd, subsidiară a Kingston Digital Inc, anunţă astăzi lansarea unei noi serii de carduri video SDHC (Secure Digital High-Capacity) pentru camerele foto/video digitale.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

Portofoliu ASBIS Romania