Stiri din industria IT

Martie 24, 2009
Până nu demult, când se punea problema implementării unei reţele wireless LAN, frecvenţa predominant aleasă era 2,4 GHz. Acum însă, disponibilitatea 802.11n pe 5 GHz înseamnă că firmele beneficiază de o bandă mai largă pentru conectivitate wireless. Dar ce anume determină cererea pentru acest nivel de lăţime de bandă şi care sunt avantajele implementării tehnologiei dual-band?
Martie 24, 2009
SAPPHIRE Technology lansează o nouă serie de plăci grafice Vapor-X pentru a susţine noile sale versiuni de HD 4870 şi HD 4850. Construite cu PCB-uri special create de către SAPPHIRE aceste noi modele vor aduce beneficiile sistemelor de răcire Vapor-X – răcire mai silenţioasă şi mai eficientă – spre o gamă mai largă de utilizatori. Un nou cooler cu un design distinctiv evidenţiază noua serie Vapor-X atât în design cât şi în performanţă.
Martie 20, 2009
In perioada 23 martie - 1 aprilie 2009, D-Link Romania va invita sa participati la o serie de seminarii pentru vanzari, dedicate personalului responsabil cu vanzarile din companii.
Martie 12, 2009
Procesoarele AMD Phenom™ II vă aduc inovaţia şi potenţialul maxim de a obţine o experienţă vizuală de ultimă oră în rularea jocurilor de înaltă rezoluţie şi a divertismentului digital în vederea accelerării performanţelor de lucru.
Martie 12, 2009
Conform celui mai recent studiu de cercetare In-Stat*, D-Link, furnizor de soluţii complete de networking pentru utilizatori individuali şi companii, şi-a consolidat poziţia, devenind al doilea cel mai mare furnizor de switch-uri LAN Ethernet din lume.
Martie 10, 2009
D-Link, important furnizor de soluţii de networking şi comunicaţii, anunţă că a obţinut Certificare 9 & 14 din partea Metro Ethernet Forum (MEF) pentru switch-urile din seria DGS-3700. Certificarea este acordată de laboratorul de testare Iometrix. Anul trecut, D-Link a obţinut certificare pentru switch-ul DES-3528, iar acum putem afirma că această companie îşi concentrează întreaga atenţie către piaţa Metro Ethernet.
Martie 06, 2009
Kingston Technology Europe Ltd, afiliat companiei Kingston Technology Company, liderul mondial independent în produse de memorie, a lansat seria de module de memorie ValueRAM DDR3 de 4GB, care pot fi configurate în kituri de până la 24GB.
Martie 03, 2009
Kingston Technology Company, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, anunţă astăzi disponibilitatea memoriilor de înaltă performanţă Kingston HyperX® SO-DIMM 2GB, destinate cu precădere netbook-urilor ce folosesc procesoarele Intel® Atom™.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania