Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Stiri din industria IT

Mai 28, 2009
D-Link, furnizor de soluţii complete de networking pentru utilizatori individuali şi companii, s-a situat pe locul 1 la nivel global în livrarea de switch porturi Ethernet către întreprinderile mici în anul 2008, conform celui mai recent raport al Gartner*. Pe lângă aceasta, D-Link a ocupat locul 2 în ceea ce priveşte livrările totale de switch porturi la nivel global.
Mai 26, 2009
Astăzi a avut loc la Ramada Bucharest North conferinţa de presă prilejuită de Lansarea în România a router-ului all-in-one D-Link® Wireless N DIR-685.
Mai 20, 2009
Noul computer Officer 230, gata de utilizare, este construit pe baza Intel Atom 230, un procesor cu consum redus de energie, şi a suitei software Ubuntu 9.04, care include sistemul de operare şi aplicaţiile din pachetul de office: procesare de text, calcul tabelar, prezentări, browser pentru internet Mozilla Firefox, programe de redare pentru fotografiilor şi multimedia. Deoarece nettop-ul este proiectat pentru activităţi de calcul de bază, este mai mic şi mai uşor, are un preţ cu amănuntul mai mic şi un consum de energie redus.
Mai 13, 2009
Vânzările de echipamente D-Link în România din trimestrul 1/2009 (sales out) au înregistrat o creştere de 45% faţă de perioada similară a anului 2008
Mai 13, 2009
Prestigio anunţă o nouă iniţiativă dedicată clienţilor şi partenerilor din întreaga lume: Prestigio’s Weekly Highlights. Obiectivul acestei campanii este de a vă oferi ocazia să descoperiţi şi să consultaţi din nou portofoliul Prestigio, precum şi de a vă familiariza mai bine cu marca.
Mai 13, 2009
Unitatea criptată hardware pe 256 biţi AES este acum disponibilă pentru utilizatorii de Mac
Mai 08, 2009
Prin acord sunt apreciate hard-disk-urile fiabile şi de înaltă calitate pentru computere şi notebook-uri de la Hitachi şi se consolidează relaţiile comerciale dintre China şi SUA.
Mai 06, 2009
D-Link, furnizor de soluţii complete de networking pentru utilizatori individuali şi companii, anunţă că switch-urile Gigabit cu management din seriile DGS-3200 şi DGS-3600 au primit certificare IPv6 Ready Core Logo Phase-2 din partea IPv6 Forum. Această certificare demonstrează implicarea companiei D-Link pentru a oferi cele mai ridicate standarde de interoperabilitate şi securitate, răspunzând cererilor tot mai mari de produse IPV6 ready în sectorul business dar şi în cel public.
Mai 06, 2009
D-Link, important furnizor de solutii de networking si comunicatii pentru segmentele business si consumer, anunta lansarea pe piata a noilor solutii integrate de stocare.
Mai 06, 2009
Corporaţia Western Digital (NYSE: WDC) şi-a extins astăzi familia de hard-disk-uri industriale prin adoptarea capacităţii de 2 TO din următoarea generaţie, cel mai mare şi singurul hard-disk de 2 TO pentru clienţi industriali disponibil în prezent. Prin combinaţia dintre cache-ul de 64 MO, cel mai avansat din domeniu, procesoarele dual core şi densitatea mai ridicată de suprafaţă, hard-disk-urile RE4-GP de la WD furnizează o capacitate de prelucrare a datelor dublă, care duce la performanţe cu până la 25% mai ridicate decât ale generaţiei anterioare.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

Portofoliu ASBIS Romania