Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Stiri din industria IT

Iunie 22, 2009
D-Link a încheiat un parteneriat cu DHL, liderul pieţei mondiale de curierat, în scopul îmbunătăţirii răspunsului la solicitările clienţilor şi pentru a centraliza procesele de logistică de RMA (Return Material Authorisation) în Europa.
Iunie 19, 2009
Kingston Technology ofera din nou valoare catre comunitatea sa de gaiming prin lansarea HyperX T1 la 1600 MHz. Avand cea mai populara viteza in comunitatea de gaming, utilizand tehnologia triple channel DDR3, acest produs va va juta sa va sporiti vanzarile.
Iunie 09, 2009
D-Link, furnizor de soluţii complete de networking pentru utilizatori individuali şi companii, salută modul de îmbunătăţire a compatibilităţii în reţea cu mult aşteptata lansare a Windows 7, cel mai nou sistem de operare pentru PC-uri.
Iunie 03, 2009
Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă la Taipei, Taiwan AMD (NYSE: AMD) a prezentat public primul procesor grafic Microsoft DirectX® 11 din lume. Seria de demonstraţii a oferit noi detalii despre senzaţiile mult îmbunătăţite la lucrul cu calculatorul, programate să devină realitate la sfârşitul lui 2009.1 Fuziunea dintre noile procesoare grafice inovatoare ale AMD şi interfaţa de programare DirectX 11 aşteptată în curând ar urma să schimbe pentru totdeauna, în sensul bun al termenului, atât aplicaţiile, cât şi jocurile pe computer. Pentru a ilustra acest lucru, AMD a prezentat numeroase exemple de performanţe mai rapide ale aplicaţiilor şi de noi caracteristici ale jocurilor, cu ajutorul primului procesor grafic cu adevărat DirectX 11 din lume.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

Portofoliu ASBIS Romania