Stiri din industria IT

Iulie 29, 2009
Noile unitati ofera cele mai ridicate capacitati de la ora actuala pentru aplicatii de stocare mobile si notebook-uri
Iulie 29, 2009
Garanţia de tip Limited Lifetime oferită de către D-Link acoperă acum întreaga gamă de switch-uri smart (inclusiv ventilatoarele interne şi sursele interne de alimentare), switch-urile cu management (inclusiv modulele, ventilatoarele interne şi sursele), echipamentele profesionale pentru mediul Wireless sau echipamentele de Firewall & Security.
Iulie 15, 2009
SAPPHIRE Technology tocmai a anunțat un nou model SAPPHIRE HD 4890 Vapor-X ce dispune de 2GB de memorie onboard GDDR5 – oferind utilizatorilor mai multă versatilitate de la această serie echipată cu tehnologia de răcire SAPPHIRE Vapor-X, pentru o funcționare silențioasă și rece.
Iulie 15, 2009
Seagate (NASDAQ: STX) a anuntat astazi inceperea livrarilor catre reteaua de distributie mondiala a hard-disk-urilor industriale Cheetah® 15K.7, cu tehnologie de varf.
Iulie 13, 2009
Esti un utilizator Microsoft Office incepator, unul avansat sau chiar un expert? Ca membru al comunitatii officespecialist.ro vei descoperi, pe langa resursele necesare pentru a-ti creste expertiza, locul unde iti poti impartasi experienta si cunostintele. Invata sa fii eficient si vei avea numai de castigat!
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania