Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Stiri din industria IT

August 28, 2009
D-Link, furnizor de soluţii complete de networking pentru utilizatori individuali şi companii, lansează primul firewall de mare viteză cu Unified Threat Management (UTM) pentru reţele SOHO, o soluţie complexă de securitate ce asigură triplă protecţie împotriva atacurilor viruşilor, a vulnerabilităţilor software-ului şi traficului periculos.
August 07, 2009
Sfarsitul lunii trecute a transformat ASBIS Romania in cel mai puternic distribuitor Dell din tara prin definitivarea acordului cu One Dell Distribution (1DD). Prin contractul semnat la nivel mondial cu Dell, ASBIS Romania devine primul partener local care poate sustine ambele directii de business – “consumer si commercial”- desemnate de producatorul american.
August 05, 2009
Belkin, expertul în conceperea accesoriilor elegante pentru computerul portabil de la domiciliu, a dezvoltat o nouă gamă de mausuri care asigură mâinii dumneavoastră o poziţie optimă în timpul lucrului. Noile mausuri sunt concepute în conformitate cu preferinţele de design ale experţilor în ergonomie pentru a oferi un plus de confort în timp ce folosiţi computerul portabil.
August 03, 2009
AOC International (Europe) GmbH lanseaza o noua gama de monitoare care satisfac toate cerintele functionale, captivand in acelasi timp datorita designului deosebit. Monitorul TFT 2036Sa reprezinta in mod impresionat sectiunea de 20" a gamei.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

Portofoliu ASBIS Romania