Stiri din industria IT

Septembrie 29, 2009
Primele condamnări penale pentru companii româneşti pentru încălcarea drepturilor de autor asupra programelor pentru calculator. Verificări desfăşurate la companii mari.
Septembrie 24, 2009
Belkin a anunţat astăzi respectarea în totalitate a specificaţiilor standardului IEEE 802.11n ratificat pentru produsele sale de reţelistică wireless 802.11n.
Septembrie 24, 2009
Cel mai avansat procesor grafic din lume permite clienţilor extinderea, accelerarea şi dominarea senzaţiilor la utilizarea computerului cu primul suport complet pentru Microsoft DirectX 112
Septembrie 22, 2009
Furnizorul de soluţii grafice, SAPPHIRE Technology, prezintă o gamă mai mare de surse pentru PC ce au ca scop cele mai bune specificaţii pentru constructorii de sisteme, gamerii sau entuziaştii PC, la preţuri accesibile.
Septembrie 21, 2009
In acesta toamna Microsoft organizeaza o serie de actiuni dedicate lansarii unei noi suite de produse Microsoft.
Septembrie 21, 2009
In perioada 2 Oct. – 9 Oct. 2009, Microsoft e prezent in Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara pentru preinstalare si testare Windows®7
Septembrie 16, 2009
Manual de licentiere care acopera cat mai multe dintre scenariile cu care se confrunta partenerii Microsoft: instrumente si resurse, programe de licentiere de volum, intretinere si service, licentiere aplicatii, sisteme si servere.
Septembrie 16, 2009
Firewall/security - va prezenta cursantilor concepte precum routing, VPN, bandwidth control, UTM, DMZ etc. Wireless - participantii se vor familiariza cu produsele, vor intelege aria de aplicativitate, vor sti sa faca site-survey si vor putea construi o retea adaptata cerintelor fiecarui client. Switching - incepe cu notiuni elementare ale infrastructurii, cablare sau adresare si continua cu elemente teoretice si practice des intalnite in acest domeniu, precum vlan, spanning tree protocol, trunking, stacking si altele.
Septembrie 15, 2009
Kaspersky Lab, unul dintre principalii dezvoltatori de soluţii de securitate IT, anunţă lansarea în România a suitei Kaspersky Internet Security 2010 şi a soluţiei Kaspersky Anti-Virus 2010 – o nouă generaţie de soluţii pentru protejarea utilizatorilor individuali de ameninţările IT.
Septembrie 11, 2009
Acer a prezentat astazi cea mai exclusivista gama de notebook-uri din lume: Ferrari One. Cu o multitudine de detalii si caracteristici deosebite, care aduc un omagiu celei mai prestigioase traditii a curselor, Ferrari One este dedicata celor care vad mai departe de perfectiune.
Septembrie 08, 2009
Performanta inteligenta care accelereaza cand este nevoie cel mai mult. Ideala pentru crearea de elemente video HD, compunerea de muzica digitala, editarea de fotografii sau cand va jucati pe calculator cu cele mai noi jocuri.
Septembrie 01, 2009
SAPPHIRE Technology, principalul producător și distribuitor global de soluții grafice bazate pe ATI/AMD își echipează două dintre noile linii de produse cu soluții de răcire exclusive foarte silențioase create special de către producătorul de soluții de răcire elvețian ARCTIC COOLING.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania