Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Stiri din industria IT

Octombrie 27, 2009
Directiva ERP (produse din domeniul energiei) este o directivă-cadru care stabileşte cadrul legal pentru Măsurile de implementare (IM) sau Loturi. Măsurile de implementare sunt obligatorii în activitatea firmelor din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene (UE). Noua legislaţie prevede ca orice computer livrat în UE începând din 7 ianuarie 2010 să respecte cerinţa de 1 W în stare de repaus S5.
Octombrie 22, 2009
Numai pe o perioadă strict limitată, puteţi economisi până la 790 USD
Octombrie 20, 2009
D-Link, furnizor de solutii complete de networking pentru utilizatori individuali si companii, anunta astazi ca a lansat un nou 3,5G mobile router care se adreseaza segmentului SMB si constituie o solutie avansata formata doar dintr-un singur produs ce incorporeaza failover WAN, pana la 5 tunele VPN IPSec concurente si securitate WPA/WPA2. Poate fi instalat rapid si facil aproape oriunde, chiar si in locuri unde accesul Internet conventional nu este posibil.
Octombrie 15, 2009
Imprimaţi în mod wireless pe o imprimantă obişnuită de pe orice computer aflat oriunde în casă. Conectaţi un hard disk la Unitatea de comunicaţii astfel încât oricine din reţeaua dumneavoastră wireless să poată accesa şi efectua copii de siguranţă pentru fotografii, înregistrări video şi alte fişiere.
Octombrie 15, 2009
Kaspersky Antivirus 2010 şi Kaspersky Internet Security 2010, soluţiile de securitate pentru utilizatorii individuali, au fost certificate cu titlul OESIS OK, care atestă interoperabilitatea lor cu produsele software ale celor mai importanţi vendori la nivel mondial.
Octombrie 13, 2009
Noul produs Belkin OmniViewIP HQ o componentă integrală a liniei OmniViewIP oferă capacităţi necostisitoare şi centralizate de administrare a serverelor. Conceput pentru segmentul de mijloc al pieţei, OmniViewIP HQ economiseşte timp şi bani prin asigurarea unei singure interfeţe pentru accesarea activelor IT
Octombrie 12, 2009
Cea mai uşoară modalitate de partajare şi accesare a fişierelor media digitale în orice moment şi în orice loc
Octombrie 12, 2009
D-Link, furnizor de soluţii complete de networking pentru utilizatori individuali şi companii, anunţă astăzi că Organizaţia Japan Industrial Design Promotion, a acordat premiul Good Design pe anul 2009 pentru routerul DIR-685 de la D-Link (distincţia G-Mark) la categoria “Network / Home Computers şi Periferice”.
Octombrie 06, 2009
PROMISE Technology, Inc. a prezentat linia de produse VessRAID şi VessJBOD
Octombrie 05, 2009
Aduceţi la viaţă fişierele media digitale cu tehnologia True HD şi sunet surround digital Dolby®
Octombrie 05, 2009
Kaspersky Internet Security 2010, soluţia completă de securitate destinată utilizatorilor individuali, a trecut toate testele de compatibilitate cu tehnologia avansată de procesare Intel, obţinând şase certificări din partea producătorului de procesoare şi componente PC.
Octombrie 01, 2009
AOC International (Europe) GmbH prezintă un model pentru uz general, sub forma monitorului TFT 931Swl.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

Portofoliu ASBIS Romania