Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Stiri din industria IT

Ianuarie 29, 2010
Noile procesoare AMD Phenom™ II şi AMD Athlon™ II oferă un extraordinar raport performanţe/preţ pentru o serie extinsă de produse desktop PC
Ianuarie 27, 2010
Kaspersky Business Space Security 6.0 Release 2, suita de securitate destinată segmentului de business, a obţinut punctajul cel mai ridicat în testele independente realizate de Cascadia Labs.
Ianuarie 20, 2010
Kaspersky Internet Security 2010, soluţia de securitate informatică pentru utilizatorii individuali, a fost votată de cititorii revistelor IT CHIP şi XtremPC ca fiind cea mai bună. Sondajele au fost iniţiate de cele două publicaţii pentru a identifica „Produsul anului 2009” la diferite categorii hardware şi software.
Ianuarie 20, 2010
Daca ai in firma o persoana certificata la cursul de firewall/security D-Link, D-Link iti ofera o reducere de 50 euro pentru oricare din firewall-urile DFL-260/800/860 achizitionate in perioada 18 Ianuarie - 19 Aprilie 2010.
Ianuarie 19, 2010
Cea mai inteligentă şi avansată tehnologie din industrie, lansată de Intel la diferite variante de preţ, este disponibilă acum în România
Ianuarie 15, 2010
SAPPHIRE Technology pregătește o nouă familie de plăci grafice în cadrul seriei de succes HD 5000. SAPPHIRE HD 5670 este un nou model de putere mică conceput pentru piața mainstream ce împărtășește multe dintre caracteristicile interesante ale seriilor de top.
Ianuarie 15, 2010
Hard disk-ul portabil de 2,5” la 7200 RPM asigură viteze de transfer de până la trei ori mai ridicate decât USB 2.0
Ianuarie 14, 2010
Kaspersky Lab România şi trafic.ro anunţă încheierea unui parteneriat pentru monitorizarea site-urilor româneşti, identificarea paginilor infectate şi alertarea rapidă în cazul incidentelor de securitate.
Ianuarie 13, 2010
Echipamentul wireless N cu bandă dublă simultană vă permite să transmiteţi fluxuri de date cu interferenţe minime. Client Bit Torrent încorporat pentru accesul comun şi descărcarea fişierelor în sistem peer-to-peer în timp ce computerul este oprit! Patru porturi Gigabit de mare viteză pentru aplicaţii media solicitante. Server media UPNP încorporat pentru accesul comun în cadrul reţelei la clipurile video, fişierele de muzică şi fotografii.
Ianuarie 08, 2010
Cea mai inteligentă şi avansată tehnologie din industrie este disponibilă acum
Ianuarie 07, 2010
Lenovo lansează în cadrul CES o serie de PC-uri desktop all-in-one cu design zvelt, împreună cu o nouă serie minitower bazată pe Intel Core şi un net-top all-in-one într-o versiune actualizată, cu ecran senzitiv la atingere. Toate cele trei PC-uri sunt proiectate pentru a folosi Windows 7, fiind livrare cu facilităţi specifice Lenovo, precum Rescue System V3.0.
Ianuarie 07, 2010
Platformele AMD oferă productivitate avansată, prin micşorarea costurilor de călătorie generate de conferinţele video, asigurând în acelaşi timp realizarea de prezentări convingătoare
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

Portofoliu ASBIS Romania