Stiri din industria IT

Februarie 26, 2010
SAPPHIRE Technology anunță două ediții speciale de plăci grafice, la pachet cu jocul de succes Call of Duty - Modern Warfare 2.
Februarie 25, 2010
Kaspersky Internet Security şi Kaspersky Anti-Virus 2010, soluţiile de securitate destinate utilizatorilor individuali, au obţinut cele mai bune rezultate finale în testul dinamic realizat de AV-Comparatives, cât şi în evaluarea iniţiată de Anti-Malware Test Lab. De asemenea, publicaţia IT Computer Bild a clasat Kaspersky Internet Security 2010 pe locul întâi, în urma scorului ridicat atins în testele comparative.
Februarie 23, 2010
Kaspersky Lab este partener principal al competiţiei AI-MAS Winter Olympics, organizată de laboratorul de cercetare AI-MAS (Artificial Intelligence and MultiAgent Systems Laboratory), cu sprijinul studenţilor de la masterul de „Inteligenţă Artificială” din cadrul Facultăţii de Automatică şi Calculatoare a Universităţii „Politehnica” Bucureşti.
Februarie 19, 2010
Găsiţi rapid cel mai bun post FM cu ajutorul sistemului GPS de pe iPhone şi al răspunsurilor de la utilizatori, bazate pe locaţie. Aplicaţia iPhone ClearScan LIVE vă recomandă în mod comod cele mai bune frecvenţe FM, pe baza coordonatelor GPS la care vă aflaţi. Controlaţi cu uşurinţă transmisia FM de pe ecranul iPhone-ului
Februarie 18, 2010
Procesoare grafice de succes primesc coolere de prim rang
Februarie 18, 2010
Lenovo a lansat in cadrul Consumer Electronics Show mai mult de 20 de produse noi construite pentru stilul de viata digital si a fost onorata pentru inovaţie şi creativitate cu 8 premii.
Februarie 16, 2010
MeeGo* permite crearea unui ecosistem deschis pentru dezvoltarea rapidă de noi experienţe extraordinare ale utilizatorilor
Februarie 15, 2010
SAPPHIRE Technology lansează o nouă familie de plăci grafice din seria de succes HD 5000. SAPPHIRE HD 5570 este un nou model de profil mic ce are ca țintă piața mainstream, păstrând totuși multe din caracteristicile modelelor superioare.
Februarie 11, 2010
D-Link, furnizor de soluţii complete de networking pentru utilizatori individuali şi companii, are plăcerea să vă anunţe că, începând de astăzi, este disponibilă publicului platforma electronică localizată a companiei D-Link.
Februarie 10, 2010
Intel Corporation a anunţat astăzi seria de procesoare Itanium® 9300, cunoscută anterior sub numele de cod “Tukwila,” ce oferă o performanţă de două ori mai mare faţă de familia anterioară, scalabilitate şi abilităţii de a funcţiona sub anumite condiţii pentru o perioadă specifică de timp.
Februarie 10, 2010
SAPPHIRE Technology prezintă o nouă familie de plăci grafice din seria de mare succes HD 5000. SAPPHIRE HD 5450 reprezintă un nou model ce are ca țintă piața de mainstream și chiar piața PC-urilor de buget, păstrând caracteristicile interesante ale seriilor high end.
Februarie 10, 2010
Specialiştii în securitate ai Kaspersky Lab au realizat topurile celor mai răspândite 20 de ameninţări informatice ale lunii ianuarie 2010, semnalizând noi intrări în clasament ale unor programe periculoase ce se răspândesc frecvent prin intermediul dispozitivelor mobile flash-USB.
Februarie 08, 2010
D-Link Romania organizeaza, din 25 februarie, o noua sesiune de cursuri de certificare pentru personalul tehnic din echipele partenerilor
Februarie 05, 2010
Intel Corporation a prezentat astazi familia 2010 Intel Core vPro, procesoare ce asigura PC-urilor performante superioare flexibile, metode de prevenire a furturilor si reducere a costurilor, intr-un mediu in care tehnologia de calcul se schimba rapid.
Februarie 04, 2010
Fiecare dintre noile tocuri elegante dispune de panouri rezistente care protejează suprafaţa ecranului tactil al computerului Apple iPad.Noile tocuri de la Belkin au un profil subţire, cu spaţiu suficient pentru transportul accesoriilor.
Februarie 02, 2010
Prima Tehnologie NAND pe 25 nm din lume oferă o modalitate profitabilă de a stoca mai multe date, fotografii şi melodii, în dispozitivele electronice şi de calcul actuale de mare succes
Februarie 01, 2010
La 1 februarie 2010, Dell intentioneaza sa lanseze programul de recompensare pentru distribuitorii de nivel 2, de generaţie viitoare.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania