Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Stiri din industria IT

Martie 26, 2010
Intr-o perioada in care companiile concurente produc din ce in ce mai multe produse patentate, Dell a anuntat solutii deschise, bazate pe standarde care permit clientilor companii de toate dimensiunile sa integreze noi tehnologii fara a sacrifica performanta sau investitiile IT existente.
Martie 23, 2010
In perioada 15 Martie – 30 Aprilie Business Software Alliance (BSA) va desfasura o campanie de informare a companiilor referitor la riscul legal la care se expun in cazul utilizarii si distributiei de software piratat.
Martie 19, 2010
Serverele Dell™ PowerEdge™ blade, rack şi tower şi staţiile de lucru Dell Precision™ dispun acum de procesoare din seria Intel® Xeon® 5600. Acestea oferă performanţă sporită la nivel de sistem, faţă de cea oferită de serverele PowerEdge cu procesoare Intel 5500
Martie 09, 2010
Specialiştii în securitate ai Kaspersky Lab au realizat clasamentul celor mai răspândite 20 de ameninţări informatice ale lunii februarie, atrăgând atenţia asupra apariţiei în top 10 a exploit-ului Aurora.
Martie 08, 2010
SAPPHIRE Technology a dat publicității HD 5830
Martie 03, 2010
Intel şi Orange au anunţat astăzi un acord strategic pentru a oferi servicii Orange multimedia pe mai multe dispozitive bazate pe procesorul Intel® Atom™ şi platforma software, MeeGo. MeeGo este rezultatul unei fuziuni între proiectele software bazate pe Linux, Moblin™ şi Maemo, prezentat la Mobile World Congress, Barcelona, ce facilitează un mediu open software pentru dezvoltarea rapidă a unei întregi game de dispozitive inteligente, asemănătoare PC-urilor, dar şi a unor noi servicii mobile extraordinare.
Martie 02, 2010
Intel identifică soluţiile IT de perspectivă şi sistemele de reţele încorporate ca fiind răspunsul pentru realităţile actuale de ordin social, economic şi ecologic. Premieră europeană: procesorul destinat serverelor Intel Nehalem-EX şi noul classmate PC cu tehnologie Intel.Trei noi procesoare Intel® AtomTM pentru produse încorporate: extrem de mici şi cu eficienţă energetică excelentă
Martie 02, 2010
Noua familie de produse 3G de la D-Link este compusa din routere 3G si stick-uri 3G pe USB; poate fi utilizata atat acasa cat si în mediul de afaceri.
Martie 01, 2010
Kaspersky Lab România oferă, în perioada 1 martie – 15 aprilie 2010, o reducere de 20% pentru toate licenţele Kaspersky Internet Security 2010 distribuite prin intermediul partenerilor oficiali şi a magazinului online www.kaspersky.ro/store. Oferta este disponibilă numai pentru licenţele iniţiale valabile 1 an de zile, pentru 1 sau 3 PC-uri.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

Portofoliu ASBIS Romania