Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Stiri din industria IT

Mai 27, 2010
Unitatea SSD hibrida Momentus XT ofera performante la nivel SSD, cu capacitatea si la pretul unitatilor de hard disk
Mai 27, 2010
Pentru a evita detecţia programelor anti-spam, infractorii cibernetici nu mai trimit doar mesaje compuse din text, ci expediază e-mail-uri ce conţin imagini grafice (raster) care includ text inserat. Pentru a interfera şi mai mult cu geometria literelor, spammer-ii folosesc imagini de background care le distorsionează aspectul.
Mai 19, 2010
Noul dispozitiv BenQ vine echipat cu un senzor CCD de 12MP, zoom optic 3x, ecran de 2.7” şi funcţionalităţi inteligente pentru uşurinţă în utilizare
Mai 19, 2010
Suportă cel mai nou CPU cu 6 nuclee de la AMD și o plajă mare de configurații grafice
Mai 12, 2010
AMD este singura companie din domeniul tehnologiei din lume care creeaza atat procesoare de varf, cat si solutii grafice. Daca procesorul reprezinta inima unui computer, care ii da viata si il mentine in functiune, atunci grafica este sufletul.
Mai 11, 2010
Noul GoFlex™ de la Seagate - urmatorul pas in evolutia hard disk-urilor premiate FreeAgent® ale aceluiasi producator - prezinta un nou nivel de flexibilitate pentru stocarea pe hard disk-uri externe, care va modifica modul de stocare, acces, utilizare si partajare a continutului digital.
Mai 10, 2010
Tehnologia Heatpipe raceste placa grafica mainstream in liniste.
Mai 07, 2010
Kaspersky Lab, unul dintre principalii producători de soluţii de securitate informatică din lume, a ajuns la un acord cu reprezentanţii Scuderia Ferrari Marlboro, privind încheierea unui parteneriat extins, dincolo de sezoanele de curse GT2 din 2010 şi 2011.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

Portofoliu ASBIS Romania