Stiri din industria IT

Septembrie 30, 2010
Lenovo a lansat ieri noul laptop ThinkPad Edge cu diagonala de 11 inch, cel mai mic şi mai uşor membru al familiei ThinkPad Edge. Creat pentru companiile mici şi mijlocii (SMB), laptopul vine echipat cu perfomanţă ultraportabilă, într-o formă mică la un preţ convenabil.
Septembrie 30, 2010
Expertul Kaspersky Lab Christian Funk vorbeşte, într-un articol intitulat „The Underground Economy of Online Gaming Fraud”, despre faptul că în ultimii trei-patru ani, infractorii cibernetici au făcut profituri uriaşe din vânzarea de conturi compromise ale jucătorilor online şi de item-uri folosite în joc. Hackerii şi-au dat seama foarte repede că o astfel de activitate de nişă se poate transforma într-o sursă importantă de profit.
Septembrie 29, 2010
Lenovo a sărbătorit azi, 29 septembrie 5 ani de excelenţă în inovaţie în Romania. După ce anul trecut a lansat în Romania gama de consumer IdeaPad/IdeaCentre, compania a înregistrat în Q2 2010 o creştere 102% în comparaţie cu aceeaşi perioada a anului trecut şi o cota de piaţa de 9,2%.
Septembrie 24, 2010
Cel mai recent atac al viermelul Stuxnet a generat multe discuţii şi speculaţii referitoare la scopul, intenţia, originile şi – cel mai important – identitatea atacatorului şi a ţintei.
Septembrie 23, 2010
Ultima zi a Intel Developer Forum din San Francisco s-a concentrat asupra viitorului tehnologiei şi asupra unor elemente vizionare, care anticipează zonele unde se va ajunge în viitoarele decenii.
Septembrie 22, 2010
"Bobcat", cu consum redus de energie si "Bulldozer", cu performanta sporita, deschid calea catre viitoarele modele de procesoare si unitati de procesare accelerata AMD Fusion
Septembrie 21, 2010
MP780ST cu tehnologia PointDraw elimină costurile adiţionale necesare pentru achiziţionarea unei table interactive.
Septembrie 21, 2010
La o lună distanţă de la apariţia primului troian detectat pe telefoanele cu sistem de operare Google Android, Kaspersky Lab a identificat un al doilea astfel de malware – categorizat ca Trojan-SMS – care atacă smartphone-urile cu sistemul de operare Android.
Septembrie 21, 2010
Copiere de rezerva, partajare si transfer in fluxtimp real fara fir pentru muzica, fotografii, filme si multe altele, de la mai multe computere de la domiciliu acasa.
Septembrie 20, 2010
Viitorul activităţilor de computing constă în experienţe bogate de utilizare, care vor depinde de context, a declarat în faţa publicului Justin Rattner, Intel Vice President, Director of Intel Labs & Intel Chief Technology Officer, Senior Fellow, în discursul ţinut în ultima zi a Intel Developer Forum din San Francisco.
Septembrie 20, 2010
Office 2010 reduce timpul de lucru atât pentru proiectele personale, cât și pentru cele de afaceri
Septembrie 20, 2010
Cititorul extern Blu-ray PX-B120U permite redarea uniforma a discurilor Blu-ray daca este conectat la orice computer corespunzator - laptop sau desktop.
Septembrie 20, 2010
Dell intenţionează să cheltuiască peste 100 de miliarde de dolari în următorii zece ani, pentru extinderea activităţilor din China şi majorarea vânzărilor în a doua mare economie a lumii.
Septembrie 17, 2010
PC-urile notebook si desktop Lenovo asigura necesarul computing pentru activitatile critice ale echipei Vodafone Mercedes McLaren.
Septembrie 17, 2010
Recent reproiectatul Inspiron M101z ultra-portabil s-a bucurat de un feedback initial cu adevarat pozitiv.
Septembrie 17, 2010
Microsoft a lansat, joi, a noua versiune a browserului Internet Explorer, în încercarea de a recupera din cota de piaţă pierdută în favoarea Firefox, produs de Mozzilla, Google Crome şi Safari, al Apple, transmite Bloomberg.
Septembrie 16, 2010
Muzică, filme, jocuri, documente - cantitatea de informaţii din interiorul calculatoarelor creşte pe zi ce trece, devenind astfel din ce în ce mai greu de gestionat, chiar dacă trecem datele pe CD-uri, DVD-uri sau carduri de memorie.
Septembrie 16, 2010
Intel Corporation a urcat două poziţii în Top 100 Interbrand ajungând astfel pe locul şapte, Intel fiind prezent în Top 10 al acestui clasament încă din anul 2001. Valoarea brand-ului Intel este în acest moment de 32 miliarde USD, în creştere cu 4% faţă de anul trecut.
Septembrie 15, 2010
Kaspersky Lab colaborează cu Microsoft pentru repararea unei vulnerabilităţi critice din Microsoft Windows, exploatate de viermele Stuxnet. Aceasta a fost clasificată ca fiind „zero-day” imediat ce a fost identificată.
Septembrie 14, 2010
Intel Corporation a dezvăluit în cadrul IDF mai multe caracteristici ale familiei de procesoare Intel® Core™ 2011. Noile chip-uri vor stabili un nou prag de referinţă al performanţei şi autonomiei laptop-urilor şi vor permite integrarea unor caracteristici grafice direct pe chip-uri.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania