Stiri din industria IT

Decembrie 22, 2011
SAPPHIRE Technology a lansat prima placa din noua familie de placi grafice bazata pe noua arhitectura revolutionara de grafica GCN (Graphics Core Next) de la AMD.
Decembrie 21, 2011
Noile accesorii şi noua aplicaţie LiveAction de la Belkin, destinate dispozitivelor iPhone şi iPod touch permit clienţilor să captureze şi să partajeze instantaneu momentele cele mai spontane ale vieţii, la fel ca şi cu un aparat de fotografiat clasic.
Decembrie 19, 2011
Belkin a anunţat astăzi lansarea unui portofoliu complet de soluţii wireless destinate să vă ajute să beneficiaţi la maximum de dispozitivele dumneavoastră home cinema şi televizoul inteligent, Smart TV. Noua gamă include adaptoare HDTV Smart TV Link cu 1 şi 4 porturi, adaptoarele ScreenCast AV cu 1 şi 4 porturi, ruterul si modem-ruterul Smart TV N600 DB.
Noiembrie 28, 2011
Belkin a anunţat astăzi lansarea unui game de pachete de alimentare (Power Pack), concepute să asigure încărcare de urgenţă pentru dispozitivele dumneavoastră mobile, oriunde v-aţi afla.
Noiembrie 24, 2011
Serverele pentru birouri mici WD Sentinel™ DX4000 îmbină capacitatea centralizată de stocare, protecţie prin copii de rezervă şi recuperare date pentru 25 dispozitive din reţea şi permite IMM-urilor să se conecteze, protejeze şi colaboreze.
Noiembrie 24, 2011
Un studiu Kaspersky Lab – B2B International, publicat la jumătatea anului 2011, afirma că 91% dintre companiile din toată lumea au experimentat cel puţin un incident informatic în perioada iunie 2010 – iunie 2011.
Noiembrie 22, 2011
Kingston Digital, Inc., filiala producătoare de memorii Flash a Kingston Technology Company, Inc., lider mondial independent în produse de memorie, a anunţat lansarea Kingston DataTraveler® HyperX® 3.0.
Noiembrie 22, 2011
Experţii Kaspersky Lab au realizat raportul privind evoluţia malware-lui în al treilea trimestru al anului 2011. În această perioadă s-a observat o creştere continuă a atacurilor informatice asupra unora dintre cele mai mari companii din lume. În ceea ce priveşte atacurile asupra smartphone-urilor, a devenit evident faptul că infractorii cibernetici preferă platforma Android.
Noiembrie 21, 2011
Sistemul de prindere al tabletelor pe dulpaul de bucătărie de la Belkin a obţinut distincţia „Cea mai buna inovaţie”
Noiembrie 15, 2011
Conceput pentru a asigura nivelul de baza al securitatii clientului, serviciul NBD consta in deplasarea unui tehnician la sediul clientului in a doua zi lucratoare
Noiembrie 15, 2011
A 40-a aniversare a primului microprocesor din lume, Intel® 4004
Noiembrie 14, 2011
DELL a anuntat un nou laptop, mai subtire si mai puternic – Vostro V131 – realizat cu un stil uimitor si care ofera productivitate optima afacerilor mici.
Noiembrie 14, 2011
Belkin prezintă astăzi trei noi huse şi tocuri pentru Kindle. Înglobând o varietate de diferite concepte şi materiale, noile accesorii Kindle îmbină stilul cu protecţia, portabilitatea şi utilitatea maxime specifice stilului de viaţă mobil din zilele noastre.
Noiembrie 10, 2011
iF a ales laptopul ThinkPad X1 pentru prestigiosul premiu iF Product Design în 2012 în categoria computere pentru calităţile sale de design, finisaj, alegerea materialelor, inovaţie, impact asupra mediului, funcţionalitate, valoarea ergonomică şi de brand.
Noiembrie 09, 2011
Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Business Software Alliance a anunţat semnarea Protocolului pentru prevenirea şi combaterea pirateriei software, care are ca scop reglementarea modului de colaborare între cele două părţi în perioada următoare. Parteneriatul dintre cele două entităţi presupune iniţierea unor proiecte comune, campanii şi activităţi de informare a consumatorilor şi agenţilor economici, destinate reducerii riscului de încălcare a legislaţiei în domeniu.
Noiembrie 01, 2011
Kaspersky Lab anunţă că expediţia Kaspersky One Transantarctic, în cadrul căreia faimoasa exploratoare britanică Felicity Aston va traversa Munţii Transantarctici în 70 de zile şi va parcurge 1700 de kilometri pe un traseu pe care nu s-a mai schiat niciodată către Polul Sud, va începe pe 12 noiembrie.
Octombrie 31, 2011
Soluţia business Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows, recent lansată şi în România, a primit cele mai bune calificative în urma primei evaluări independente, realizate de AV-Test.org, unul dintre cele mai importante laboratoare de testare a suitelor de securitate informatică.
Octombrie 27, 2011
Kaspersky Lab atrage atenţia asupra faptului că sistemul de operare Android a devenit cea mai populară ţintă pentru ameninţările informatice create pentru telefoanele mobile, depăşind chiar şi clasica platformă generică Java. Numai în luna septembrie a acestui an, numărul de noi programe periculoase pentru smartphone-urile cu Android a crescut cu 30%.
Octombrie 25, 2011
Experţii Kaspersky Lab au identificat un nou modul al viermelui Duqu, reprezentând un cal troian care are funcţionalitatea de a strânge informaţii confidenţiale de pe sistemul infectat şi de a intercepta toate intrările de la tastatură. În cazul lui Duqu, care a fost asemănat viermelui Stuxnet, este îngrijorător faptul că scopul pentru care a fost creat nu a fost identificat încă.
Octombrie 20, 2011
Experţii Kaspersky Lab au redactat raportul privind evoluţia mesajelor spam în luna septembrie 2011, atrăgând atenţia asupra faptului că spammerii au recurs la câteva tehnici sofisticate de inginerie socială, cu scopul de a-i păcăli pe utilizatori.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania