Stiri din industria IT

Februarie 28, 2011
O întreagă lume a jocurilor, cu 200 de PC-uri high-end cu procesoare Intel® Core™ i3, i5 şi i7 şi finalele Intel® Extreme Masters, la CeBIT, în sala 23
Februarie 28, 2011
Procesoarele AMD Phenom™ II X6 + Placile grafice AMD Radeon™ HD: Valoarea imbatabila a 6 nucleee impreuna cu experienta vizulala captivanta
Februarie 25, 2011
Kaspersky Lab, lider în furnizarea de soluţii pentru managementul securităţii informatice, anunţă o nouă suită de securitate dedicată VMware vShield Endpoint, care va fi disponibilă la sfârşitul acestui an. Noua soluţie Kaspersky Lab pentru VMware vShield Endpoint va oferi maşinilor virtuale protecţie completă în faţa celor mai noi tipuri de ameninţări informatice, fără a compromite viteza şi performanţa sistemului.
Februarie 24, 2011
Dupa cele mai recente prognoze pana in 2015 2,4 miliarde de oameni – mai mult decat o treime din populatia lumii – va avea acces mobil la web. Pe scurt: internet oricand, oriunde, cu orice dispozitiv.
Februarie 23, 2011
Kaspersky Lab, lider în furnizarea de soluţii pentru managementul securităţii informatice, s-a clasat între primele 50 cele mai inovatoare companii din lume în topul realizat de publicaţia americană de business Fast Company. Kaspersky Lab ocupă locul 32 în top, în faţa multor companii importante din domeniul IT.
Februarie 22, 2011
Pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor şi nevoilor unei forţe de muncă ce se află într-o evoluţie continuă, care are nevoie de acces la aplicaţii de afaceri şi date oricând şi din orice locaţie, Dell a prezentat 24 de noi soluţii şi produse, inclusiv laptopuri, sisteme tablet şi desktop şi staţii de lucru, în cadrul uneia dintre cele mai importante lansări din istoria companiei şi ca parte dintr-o serie de 39 de noi soluţii care vor fi lansate anul viitor.
Februarie 18, 2011
ASBIS a primit de la Dell Inc. (DELL), un renumit producator din industria IT, drepturile de exclusivitate pentru distribuirea unui nou sortiment de accesorii IT in 18 tari din Europa de Est.
Februarie 17, 2011
Astăzi Belkin a anunţat lansarea celui mai mic adaptor USB wireless al său. Microadaptorul USB wireless Surf măsoară doar 15 mm x 18 mm şi cântăreşte 9 grame, devenind astfel adaptorul wireless perfect pentru notebookuri şi netbookuri – fiind atât de mic, încât nu este nevoie să-l decuplaţi când puneţi laptopul sau notebookul în geantă sau rucsac.
Februarie 16, 2011
Vulnerabilităţile software din PDF-uri, Internet Explorer şi Java sunt ţinta a peste 66% din totalul atacurilor realizate de infractorii cibernetici prin intermediul exploit-urilor. În cadrul analizei „Exploit Kits – A Different View”, experţii Kaspersky Lab atrag atenţia asupra pericolelor care se află în spatele programelor software neactualizate cu ultimele pachete de securitate.
Februarie 15, 2011
SAPPHIRE Technology – lider și furnizor mondial de plăci grafice și plăci de bază pentru PC-uri tocmai a prezentat primul dintr-o nouă linie de produse de computere – SAPPHIRE Edge-HD Mini PC.
Februarie 14, 2011
Intel Corporation a anunţat astăzi lansarea unui număr mare de soluţii hardware, software şi de conectivitate în cadrul portofoliului de produse mobile, prezentând inclusiv mostre de “Medfield,” chip-ul Intel pe 32 nm realizat de companie pentru a fi integrat în telefoane.
Februarie 14, 2011
Belkin a prezentat astăzi o nouă abordare a reţelisticii domestice cu gama de rutere Surf, Share and Play, concepute să uşureze clienţilor conectarea la internet, conectarea tuturor dispozitivelor de calcul şi divertisment şi crearea unor experienţe noi şi interesante cu ajutorul unei game de aplicaţii inteligente.
Februarie 14, 2011
Kaspersky Lab România lansează campania promoţională „O iubeşti? Protejeaz-o! Îl iubeşti? Protejează-l!”, prin care oferă o reducere de până la 25% la achiziţionarea unei licenţe Kaspersky PURE valabile 1 an, pentru unul sau trei calculatoare. Promoţia se desfăşoară în perioada 14 – 28 februarie, timp în care produsele pot fi cumpărate la preţuri speciale atât din magazinele IT din ţară, cât şi online.
Februarie 09, 2011
Experţii Kaspersky Lab au redactat topurile celor mai răspândite ameninţări informatice în luna ianuarie 2011, atrăgând atenţia asupra noului vierme Email-Worm.Win32.Hlux, răspândit prin intermediul e-mail-urilor care conţin un link infectat ce recomandă utilizatorilor să instaleze o versiune falsă de Flash Player pentru a viziona o presupusă felicitare electronică.
Februarie 08, 2011
Presedintele companiei Gorilla Glass, care lucreaza pentru Dell, Samsung si Apple, estimeaza ca piata mondiala de tablete va ajunge la 180 de milioane de unitati pana in 2014.
Februarie 07, 2011
Microsoft Corp. a lansat un nou avertisment de securitate adresând o vulnerabilitate de scripting din sistemul de operare Windows. Vulnerabilitatea face posibilă dezvăluirea neintenționată de informații și, deși avem exemple de linii de cod ce privesc exploatarea acestei vulnerabilități, nu avem indicatori privind exploatarea acesteia.
Februarie 02, 2011
Calculatoarele care va permit sa vedeti si sa faceti mai multe cu "visibly smart performance"( performanta vizibil imbunatatita)
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania