Stiri din industria IT

Martie 31, 2011
Noua gamă de genţi elegante şi practice pentru computere portabile, de la Belkin are elemente noi de design, materiale textile speciale, şi compartimentari ingenioase pentru depozitarea obiectelor care sunt necesare fie frecvent, fie doar ocazional.
Martie 28, 2011
Kaspersky Lab, lider în furnizarea de soluţii pentru managementul securităţii informatice, a lansat la nivel internaţional, în parteneriat cu Scuderia Ferrari, ediţia specială a suitei Kaspersky Internet Security, care include şi Ferrari Virtual Academy, un simulator video pentru cursele de Formula 1. Evenimentul a avut loc vineri, 25 martie, odată cu deschiderea noului sezon de Formula 1.
Martie 25, 2011
Dell a lansat noi laptop-uri in gama de varf XPS 15 si XPS 17 echipate cu cea mai recenta tehnologie de procesor de la Intel si cu ecrane true HD.
Martie 24, 2011
Cu Windows Intune, clienții simplifică managementul PC-urilor și amplifică productivitatea
Martie 24, 2011
Numărul programelor periculoase care atacă platformele mobile de operare s-a dublat în perioada august 2009 – decembrie 2010. Anul trecut au fost detectate peste 65% de noi tipuri de malware pentru telefoane mobile, comparativ cu 2009, iar aproximativ 1000 de versiuni ale acestora – din 153 de familii malware – au fost incluse în bazele de date cu semnături ale Kaspersky Lab până la finalul lui 2010.
Martie 24, 2011
Kaspersky Internet Security 2011, suita de securitate completă pentru utilizatorii individuali, a obţinut rezultate remarcabile în evaluările realizate de Anti-Malware Test Lab şi AV-Test.org. Suita de securitate a demonstrat că este prima în top atunci când trebuie să se protejeze pe sine împotriva malware-ului, precum şi singura care a obţinut rezultate maxime în testul pentru dezinfectarea unui computer deja compromis.
Martie 22, 2011
Beneficiati de stimulentele din programul Dell Consumer & Small Business pentru parteneri disponibile in urma achizitiilor dvs. de la ASBIS Romania.
Martie 15, 2011
Seria Aspire x750 foloseşte cele mai noi procesoare Intel Core ce deţin tehnologia Turbo Boost 2.0 şi capabilităţi media îmbunătăţite. Noile notebook-uri Acer oferă performanţă inteligentă şi capabilităţi avansate de grafică şi combină puterea de computing turbo cu eficienţa energetică ridicată.
Martie 15, 2011
‘Direct to Partner’ ofera informatii despre comenzi - exact ceea ce trebuie si cand ai trebuie.
Martie 10, 2011
Solutiile de virtualizare Dell pentru desktop-uri fac ca activitatile de calcul ale firmelor sa poata fi facute, in mod virtual, cu orice dispozitiv, oricand si oriunde, conducand la cresterea productivitatii angajatilor si la reducerea complexitatii managementului IT.
Martie 07, 2011
Grupul Lenovo şi-a anunţat rezultatele financiare pentru cel de-al treilea trimestru fiscal încheiat la 31 decembrie 2010. Compania a crescut mai rapid decât oricare din principalii cinci producători de PC-uri.
Martie 07, 2011
Acer a lansat la CeBIT două noi desktop-uri performante, Predator G3600 şi Predator G3100, dedicate gamerilor şi utilizatorilor aflaţi în căutarea unor sisteme puternice. Ambele desktop-uri folosesc sistemul Easy-Swap Hard Drive Bay, care oferă posibilitatea de a extinde uşor capacitatea de stocare.
Martie 07, 2011
Experţii Kaspersky Lab au redactat topurile celor mai răspândite ameninţări informatice în luna februarie, atenţionând asupra creşterii numărului de atacuri informatice de tip „drive-by”. Acestea sunt deosebit de periculoase deoarece au loc fără ştirea utilizatorului şi pot fi iniţiate de pe website-uri legitime, compromise de infractorii cibernetici. Vizitatorii acestor pagini sunt redirecţionaţi către alte site-uri care conţin anumite tipuri de exploit-uri („script-uri de download”), adesea folosite pentru a descărca malware în computerele utilizatorilor.
Martie 03, 2011
Belkin a anunţat astăzi lansarea unei game de soluţii inovatoare pentru iPad 2, ce include introducerea suportului FlipBlade Adjust şi a unei noi selecţii elegante şi practice de suporturi, care devin mape. Noile accesorii vă conferă mai multă flexibilitate oriunde, oricum si oricând folosiţi dispozitivul tablet pentru accesarea mesajelor de e-mail, navigarea pe Web, admirarea fotografiilor, citirea cărţilor şi multe altele
Martie 03, 2011
Utilizatorii de telefoane mobile inteligente cu sistem de operare Android au fost expuşi unui risc ridicat de infectare cu malware, datorită unor aplicaţii gratuite din Android Market (magazinul online de aplicaţii pentru smartphone al Google Android) care conţineau troieni. Acestea erau copii ale aplicaţiilor originale aparţinând unor dezvoltatori legitimi.
Martie 02, 2011
Kaspersky Lab, lider în furnizarea de soluţii pentru managementul securităţii informatice, anunţă lansarea versiunii actualizate a Kaspersky Mobile Security 9, suită de securitate care protejează utilizatorii de telefoane mobile inteligente. Pentru mai multă flexibilitate, noul produs este acum compatibil şi cu platformele de operare Google Android şi BlackBerry, pe lângă Symbian şi Windows Mobile.
Martie 01, 2011
Kaspersky Lab prezintă o prognoză cu privire la evoluţia peisajului malware şi a infracţionalităţii cibernetice între anii 2011 – 2020. Predicţiile companiei se bazează pe analiza detaliată a principalelor schimbări şi probleme din sfera securităţii IT, apărute în ultimii zece ani, precum şi pe tendinţele identificate în dezvoltarea a noi tipuri de computere, telefoane mobile şi sisteme de operare.
Martie 01, 2011
Belkin, principalul producător din Europa al soluţiilor de playere muzicale pentru autovehicole, a anunţat astăzi lansarea unui nou produs, TuneBase FM LIVE, care se alătură gamei sale, lideră în piaţă,.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania