Stiri din industria IT

Aprilie 19, 2011
Kaspersky Lab, lider în furnizarea de soluţii pentru managementul securităţii informatice, anunţă faptul că Gartner a poziţionat compania pe locul trei mondial ca vendor de soluţii de securitate informatică pentru utilizatorii individuali (consumer), conform „Market Share: Security Software, Worldwide, 2010”, publicat pe 30 martie 2011 şi redactat de Ruggero Contu şi Matthew Cheung.
Aprilie 19, 2011
• Studenţii au la dispoziţie mai puţin de o lună pentru a trimite aplicaţiile online la competiţia europeană antreprenorială organizată de Intel; • Câştigătorii vor participa la Intel® Global Challenge, organizată la University of California din Berkeley; • Premiu constă în 100.000 de dolari şi consultanţă de la lideri antreprenoriali de-a lungul competiţiei.
Aprilie 13, 2011
În perioada 12-14 aprilie, Las Vegas găzduiește conferința anuală dedicată dezvoltatorilor și designerilor web – MIX11, ediție ce pune accentul pe web și cloud. Evenimentul din acest an cuprinde două mari keynote-uri transmise live și aproximativ 130 de sesiuni ce pot fi descărcate de pe http://live.visitmix.com.
Aprilie 12, 2011
Experţii Kaspersky Lab au redactat topurile celor mai răspândite ameninţări informatice în luna martie, pe baza informaţiilor adunate de la utilizatorii produselor de securitate ale companiei: 241 milioane de atacuri de reţea blocate, 85,8 milioane de tentative de infectare cu malware web prevenite, 219,8 milioane de programe periculoase identificate şi neutralizate pe computerele utilizatorilor şi 96,7 milioane de verdicte date în urma analizei euristice.
Aprilie 06, 2011
Kaspersky Mobile Security 9, suita de securitate pentru telefoane mobile inteligente, este acum disponibilă la un preţ special în magazinul online de aplicaţii al Google, Android Market. Utilizatorii de smartphone-uri cu sistem de operare Android pot descărca produsul la preţuri de 6.95 Euro în Europa, 9.95 USD în Statele Unite ale Americii şi 5.95 lire în Marea Britanie sau oricare alt loc din lume. Licenţa este pe viaţă, pentru un singur dispozitiv mobil per utilizator.
Aprilie 05, 2011
Kaspersky Lab, lider în furnizarea de soluţii pentru managementul securităţii informatice, îşi anunţă intenţia de a deveni una dintre primele trei companii de securitate endpoint la nivel mondial în 2011. De asemenea, Kaspersky Lab a pregătit şi noi schimbări în structura organizaţională a companiei.
Aprilie 04, 2011
Kaspersky Lab România anunţă, sub sloganul „Doar te simţi în siguranţă sau chiar eşti?”, oferte speciale pentru soluţiile de securitate Kaspersky Internet Security 2011 şi Kaspersky Anti-Virus 2011, în perioada 4 aprilie – 4 iunie. Astfel, licenţele pentru 1 şi 3 utilizatori vor putea fi achiziţionate cu o reducere de 20%, atât de pe magazinele online partenere, cât şi din retail. O listă completă a partenerilor şi distribuitorilor Kaspersky Lab din toată ţara poate fi găsită aici: http://www.kaspersky.ro/store.
Aprilie 01, 2011
Kaspersky Lab, lider în furnizarea de soluţii pentru managementul securităţii informatice, anunţă că suita de securitate Kaspersky Internet Security 2011 a obţinut rezultate foarte bune în testele „Real World” şi de identificare dinamică a malware-ului, realizate de laboratorul AV-Test.org
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania