Stiri din industria IT

Mai 30, 2011
Belkin a anunţat lansarea adaptorului TV ScreenCast pentru computere portabile Intel® Wireless Display (WiDi). Dispozitivul Belkin ScreenCast conectează computerul portabil la televizorul dumneavoastră HDTV* pentru a vă permite să vă bucuraţi de întregul conţinut bogat pe care-l aveţi pe computerul portabil şi să vizitaţi paginile Web preferate pe cel mai mare ecran din casă - totul wireless.
Mai 26, 2011
Lite-On Introduce Blu-ray COMBO 6x slim extern
Mai 25, 2011
Belkin a anunţat astăzi lansarea unor noi tocuri de protecţie Folio pentru dispozitivul iPad 2; tocurile sunt prevăzute cu un magnet ce activează funcţia de activare/dezactivare a dispozitivului iPad când acesta este introdus în sau scos din tocul Folio.
Mai 12, 2011
Lenovo a anuntat ca a realizat un nou laptop, ThinkPad T420s, care buteaza in 10 secunde sau mai putin (1). Parte a programului Lenovo Enhanced Experience (EE) 2.0 pentru Windows 7, modelul cu RapidBoot Extreme beneficiaza de un BIOS si de niste optimizari hardware proprietare care, in combinatie cu Intel X25-M Solid State Drive, asigura un start-up super rapid. De asemenea, laptop-ul Lenovo IdeaPad Y570, care va fi lansat in iunie, va avea un timp de butare de maxim 10 secunde.
Mai 10, 2011
Acer a lansat noua serie de notebookuri Aspire Ethos, concepută să ofere utilizatorului o nouă experienţă de divertisment şi performanţă crescută.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania