Stiri din industria IT

Iunie 22, 2011
Belkin a lansat astăzi cea mai nouă apariţie în gama sa de produse de reţelistică Powerline, Adaptorul de porturi Share Powerline AV 3.
Iunie 22, 2011
Aceasta este numai una dintre concluziile studiului „Global IT Security Risks” realizat de Kaspersky Lab în parteneriat cu B2B International, un institut specializat în cercetarea de business. Peste 1300 de specialişti IT din 11 ţări au participat la acest studiu.
Iunie 22, 2011
Intel Better Together. Intel Desktop Boards (Placi de baza) plus procesoare Intel egal o solutie mai buna
Iunie 17, 2011
Procesorul AMD Phenom™ II X6
Iunie 17, 2011
Cea mai nouă versiune a soluţiei Kaspersky Lab pentru protecţia staţiilor de lucru care operează pe sisteme Linux include ultima versiune a motorului antivirus Kaspersky Lab, suport pentru administrare centralizată, capacitate de raportare statistică şi instrumentele necesare pentru a susţine politicile globale de securitate
Iunie 09, 2011
Experţii Kaspersky Lab au redactat topurile celor mai răspândite ameninţări informatice în luna mai a acestui an, pe baza informaţiilor adunate de la utilizatorii produselor de securitate ale companiei: 242 milioane de atacuri de reţea blocate, 71,3 milioane de tentative de infectare cu malware web prevenite, 213 milioane de programe periculoase identificate şi neutralizate pe computerele utilizatorilor şi 84,3 milioane de verdicte date în urma analizei euristice.
Iunie 07, 2011
Grupul chinez Lenovo, al patrulea producător mondial de calculatoare personale, a anunţat miercuri că va prelua producătorul german de echipamente electronice Medion AG în ideea de a-şi creşte cota de piaţă în Europa Occidentală.
Iunie 07, 2011
Kaspersky Lab, lider în furnizarea de soluţii pentru managementul securităţii informatice, a obţinut un nou brevet pentru un sistem inovator, care oferă protecţie împotriva atacurilor informatice de tip phishing. Brevetul cu numărul 103643 se referă la o tehnologie care compară numele domeniului unui site cu adresa IP a acestuia, cu scopul de a bloca tentativele infractorilor cibernetici de a redirecţiona utilizatorii către pagini web false.
Iunie 07, 2011
Lansarea ultimei generatii bazate pe tehnologia de fabricatie 32nm Hi-k aduce imbunatatiri procesoarelor Intel Pentium fata de generatiile anterioare bazate pe microarchitectura Core.
Iunie 01, 2011
Kaspersky Lab, lider în furnizarea de soluţii pentru managementul securităţii informatice, anunţă că a semnat cu BASF – cea mai mare companie de produse chimice din lume, prezentă în peste 80 de ţări – un contract care presupune oferirea de servicii de securitate informatică pe o durată de cinci ani. Soluţiile informatice Kaspersky Lab vor asigura protecţie globală tuturor staţiilor de lucru conectate la infrastructura IT a companiei.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania