Stiri din industria IT

Octombrie 31, 2011
Soluţia business Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows, recent lansată şi în România, a primit cele mai bune calificative în urma primei evaluări independente, realizate de AV-Test.org, unul dintre cele mai importante laboratoare de testare a suitelor de securitate informatică.
Octombrie 27, 2011
Kaspersky Lab atrage atenţia asupra faptului că sistemul de operare Android a devenit cea mai populară ţintă pentru ameninţările informatice create pentru telefoanele mobile, depăşind chiar şi clasica platformă generică Java. Numai în luna septembrie a acestui an, numărul de noi programe periculoase pentru smartphone-urile cu Android a crescut cu 30%.
Octombrie 25, 2011
Experţii Kaspersky Lab au identificat un nou modul al viermelui Duqu, reprezentând un cal troian care are funcţionalitatea de a strânge informaţii confidenţiale de pe sistemul infectat şi de a intercepta toate intrările de la tastatură. În cazul lui Duqu, care a fost asemănat viermelui Stuxnet, este îngrijorător faptul că scopul pentru care a fost creat nu a fost identificat încă.
Octombrie 20, 2011
Experţii Kaspersky Lab au redactat raportul privind evoluţia mesajelor spam în luna septembrie 2011, atrăgând atenţia asupra faptului că spammerii au recurs la câteva tehnici sofisticate de inginerie socială, cu scopul de a-i păcăli pe utilizatori.
Octombrie 18, 2011
Belkin a făcut azi publică o nouă linie de accesorii de tablete în bucătărie, formată din suporturi şi sisteme de montare, concepute în special pentru a proteja tableta împotriva murdăriei din bucătărie şi pentru a face pregătirea mesei mai plăcută şi mai eficientă. Chef Stand + Stylus, Fridge Mount şi Kitchen Cabinet Mount au fost dezvoltate avându-se în vedere modul în care consumatorii folosesc tableta acasă.
Octombrie 17, 2011
Asigură liniştea interioară a lumii conectate
Octombrie 12, 2011
Lenovo a depăşit Dell în cursa pentru locul doi la nivel mondial în ceea ce priveşte livrările de PC-uri, conform datelor anunţate de IDC
Octombrie 11, 2011
Kaspersky Lab avertizează utilizatorii asupra calului troian ZitMo (ZeuS-in-the-Mobile), varianta pentru smartphone-uri a troianului ZeuS, care poate intercepta SMS-urile trimise de către bancă, pentru ca un client să poată autoriza tranzacţia realizată prin intermediul serviciului de online banking.
Octombrie 10, 2011
Prin participarea la concursul CURIOSITY, fanii Intel şi Discovery România au şansa să câştige un notebook, două netbook-uri sau 30 de colecţii de DVD-uri Discovery Channel.
Octombrie 10, 2011
Belkin a prezentat astăzi o nouă gamă remarcabilă de tocuri, folii şi banderole concepute pentru noul iPhone 4S şi iPod touch. Inspirându-se din natură, amenajări urbane, culori plăcute şi echipamente atletice sportive, noua gamă de accesorii Belkin îmbină elementele şi texturile unice de design cu protecţia elegantă şi durabilă pentru care este cunoscută Belkin.
Octombrie 06, 2011
Performanţa extraordinară reală, din clasa profesională a SSD verificată de rezultatul SPC conform standardelor industriale
Octombrie 06, 2011
Kaspersky Lab anunţă lansarea soluţiei business Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows, destinată protecţiei staţiilor de lucru care operează pe sisteme Windows, şi a consolei de management Kaspersky Security Center. Acestea au rolul de a securiza infrastructura IT a companiilor în faţa celor mai complexe tipuri de ameninţări informatice.
Octombrie 05, 2011
Belkin a anunţat astăzi lansarea unei noi colecţii Screen Guard, concepută să protejeze o gamă largă de telefoane inteligente şi tablete de uzura zilnică de acasă, din maşină sau din timpul deplasărilor.
Octombrie 03, 2011
Noul HD 6850 are viteze mai mari și cooler exclusiv SAPPHIRE
Octombrie 03, 2011
Kaspersky Lab, Microsoft şi compania IT Kyrus Tech au colaborat la desfăşurarea operaţiunilor de închidere a reţelei de computere-zombie Kelihos, iniţial numită Hlux de către Kaspersky Lab. Botnet-ul, compus din aproximativ 40.000 de computere infectate, era folosit de către infractorii cibernetici pentru a trimite miliarde de mesaje spam, a fura informaţii personale, a lansa atacuri DDoS, precum şi pentru alte activităţi ilegale.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania