Stiri din industria IT

Decembrie 17, 2012
Un studiu recent aduce în lumina reflectoarelor sugestiile consumatorilor privind distribuitoarele automate şi nemulțumirile lor
Decembrie 06, 2012
Procesoarele AMD Opteron Seria 4300 oferă o performanţă îmbunătăţită cu până la 15 procente faţă de generaţia anterioară, conform rezultatelor de referinţă SPECint2. Şi rezultatele SPECpower indică o îmbunătăţire a performanţei per watt de până la 24 de procente. La fel ca în cazul procesoarelor AMD Opteron Seria 6300™, acestea au mufa compatibilă cu procesoarele din generaţia anterioară, oferind o posibilitate de uprade simplă pentru clienţi.
Noiembrie 30, 2012
Noile hard drive-uri WD Black oferă performanţă de stocare fără compromisuri pentru entuziaşti şi jucători.
Noiembrie 08, 2012
Noile SSD-uri folosesc cea mai performantă memorie flash NAND pe 20nm şi oferă utilizatorilor cel mai bun mix de performanţă, calitate şi preţ
Octombrie 31, 2012
Disponibile imediat în variantele de capacitate de 1 TB, 2 TB, 3 TB şi 4 TB pentru linia SAS şi 2 TB, 3 TB şi 4 TB pentru linia SATA, hard drive-urile de 3,5 inch WD RE SAS şi WD RE SATA oferă o îmbinare puternică a caracteristicilor clasei corporate şi o capacitate superioară de a satisface cerinţele în creştere ale mediilor convenţionale critice pentru afaceri, precum şi cerinţele legate de capacitate şi performanţă sporite ale aplicaţiilor de tip cloud şi scale-out.
Octombrie 29, 2012
Deblocat, pentru plăcerea unui overclocking și in continuare singurul procesor desktop 8-core disponibil.
Octombrie 19, 2012
Ivy Bridge - a treia generatie de procesoare Intel Core
Octombrie 17, 2012
Kaspersky Lab, cel mai mare producător privat de soluţii de securitate, anunţă stabilirea unui parteneriat cu Facebook, cu scopul de creşte nivelul de siguranţă în ceea ce priveşte utilizarea reţelelor sociale atât în mediul online, cât şi offline. Kaspersky Lab furnizează acum echipei Facebook informaţii de ultimă oră cu privire la cele mai recente programe malware din lume, pentru a proteja utilizatorii Facebook împotriva accesării paginilor web periculoase.
Octombrie 16, 2012
Intel şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului colaborează pentru modernizarea sistemului educaţional naţional
Octombrie 15, 2012
Bucureşti, 15 octombrie 2012 - Kaspersky Lab anunţă descoperirea lui miniFlame, un program malware compact şi foarte flexibil creat pentru a fura informaţii şi pentru a controla sistemele infectate în cadrul operaţiunilor de spionaj cibernetic cu ţintă predefinită.
Octombrie 11, 2012
Bucureşti, 11 octombrie 2012 - Majoritatea posesorilor de PC-uri şi de laptopuri vor să îşi păstreze informaţiile în siguranţă: în lumea modernă pierderea informaţiilor înseamnă pierderea identităţii personale. Cifrele unui studiu efectuat pentru Kaspersky Lab de O+K Research, în luna mai 2012, confirmă cât de importantă este securitatea.
Octombrie 11, 2012
Compania chineza Lenovo a fost trimestrul trecut cel mai mare producator mondial de PC-uri, depasind HP care a fost lider in ultimii sase ani, arata cel mai nou raport al Gartner.
Octombrie 09, 2012
Varietatea tot mai mare de dispozitive mobile conectate la Internet crește prezența și timpul românilor pe social media, indică un studiu al companiei Intel, realizat de Mercury Research .
Octombrie 05, 2012
SAPPHIRE Technology, lider şi furnizor global de grafică, plăci de bază şi solutii multimedia a anunţat o nouă placă de bază dezvoltată pentru a susţine familia de APU-uri Trinity de la AMD
Octombrie 02, 2012
Bucureşti, 2 octombrie 2012 – Majoritatea utilizatorilor nu fac diferenţe între datele lor personale şi informaţiile de la locul de muncă şi, adesea, le păstrează pe acelaşi dispozitiv, potrivit unui studiu efectuat de O+K Research pentru Kaspersky Lab. 42% dintre respondenţi au afirmat că utilizează un singur laptop, oferit de angajator sau achiziţionat de ei, atât pentru activităţi legate de serviciu, cât şi în interes personal.
Octombrie 02, 2012
Noile procesoare AMD Seria A aduc gamerilor și entuziaștilor DIY viteze de procesare mai mari, număr mai mare de nuclee și grafică AMD Radeon HD 7000.
Septembrie 28, 2012
Intel Corporation şi partenerii săi OEM au anunţat cele mai noi tablet PC-uri şi dispozitive tip convertible bazate pe procesoare Intel Core® vPro™, Intel® Core™ şi Intel® Atom™, inclusiv pe noul procesor Atom Z2760 (cu nume de cod “Clover Trail”).
Septembrie 20, 2012
Sisteme şi plăci de bază pentru server Intel S2600 şi procesor Intel® Xeon® din gama E5-2600.
Septembrie 04, 2012
My Passport® Edge™ oferă o mare capacitate într-un design foarte compact. Este prevăzut cu conectivitate prin USB 3.0 ultra-rapidă; software de backup automat; şi protecţie prin parolă cu codificarea hardware-ului pentru a vă ajuta să păstraţi confidenţialitatea datelor dumneavoastră.
August 30, 2012
SAPPHIRE Technology a anunţat un nou model HD 7950 Vapor-X la seria de plăci grafice bazată pe arhitectura internă GCN (Graphics Core Next) de la AMD.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania