Stiri din industria IT

Ianuarie 30, 2012
Kaspersky Lab anunţă încheierea expediţiei Kaspersky ONE Transantarctic, în cadrul căreia faimoasa exploratoare britanică Felicity Aston a traversat Munţii Transantarctici în numai 59 de zile şi a parcurs 1700 de kilometri pe un traseu pe care nu s-a mai schiat niciodată către Polul Sud. Felicity a devenit astfel prima femeie din lume care a traversat Antarctica singură.
Ianuarie 27, 2012
Kaspersky Lab a încheiat anul 2011 cu rezultate remarcabile în testele independente la care au participat produsele companiei. Pe lângă distincţia „Produsul Anului”, primită din partea AV-Comparatives pentru rezultatele obţinute de Kaspersky Anti-Virus şi Kaspersky Internet Security în toate evaluările de anul trecut, Kaspersky Lab s-a aflat în faţa competitorilor şi în testele derulate de alte laboratoare celebre de evaluare, precum AV-Test.org, Virus Bulletin şi publicaţii ca PC Security Labs sau Computer Bild.
Ianuarie 25, 2012
Kaspersky Lab anunţă că a devenit Golden Member în cadrul Samsung Enterprise Alliance Program. Acest nou parteneriat global reprezintă o oportunitate de cooperare mai strânsă între cele două companii şi de includere a soluţiilor Kaspersky Lab pe o gamă extinsă de terminale Samsung.
Ianuarie 20, 2012
Compania a obţinut în 2011 un venit de 54 de miliarde de dolari, în creştere cu 24% şi un profit per acţiune de 2,39 dolari, mai mare cu 19%
Ianuarie 17, 2012
Kaspersky Lab a primit distincţia „Produsul Anului” din partea laboratorului de testare independent AV-Comparatives, pe baza rezultatelor evaluărilor desfăşurate în 2011. Premiul este acordat în urma rezultatelor a nouă teste comparative efectuate pe soluţiile antivirus pentru consumatori, pe parcursul anului trecut. În cazul Kaspersky Lab, este vorba despre două produse – Kaspersky Anti-Virus şi Kaspersky Internet Security. Kaspersky Lab a fost singurul participant care a primit cel mai înalt calificativ – Advanced+ - în cadrul tuturor testelor.
Ianuarie 16, 2012
Lenovo a anunţat la Consumer Electronics Show (CES) 2012 că a câştigat 16 premii pentru inovaţie, design şi versatilitate în industria PC
Ianuarie 12, 2012
Motorola Mobility va începe livrarea de smartphone-uri bazate pe procesoare Intel® în a doua jumătate a anului 2012.
Ianuarie 11, 2012
Belkin, un lider mondial în accesoriile mobile, a dezvăluit astăzi o nouă linie de tocuri şi huse elegante pentru telefoanele inteligente şi tabletele Samsung. Noile tocuri şi huse ale Belkin îmbină protecţia durabilă şi simplă cu o varietate de concepte elegante, culori şi materiale ce se adresează unei game largi de stiluri şi gusturi individuale.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania