Stiri din industria IT

Februarie 28, 2012
Intel anunţă noi colaborări pe segmentul smartphone cu Orange*, Lava*, ZTE* şi Visa*
Februarie 27, 2012
Kaspersky Internet Security 2012 a primit premiul „Produsul anului 2012” din partea publicaţiei CHIP Go Digital România. Este pentru al patrulea an la rând, în care cititorii acestei reviste de IT&C votează o suită Kaspersky Lab drept cel mai bun produs la categoria Securitate. Kaspersky Internet Security 2012 s-a aflat în faţa unor soluţii aparţinând Bitdefender, Panda, Eset, Symante sau McAfee.
Februarie 16, 2012
Fujitsu si Intel au facut prima demonstratie live a tehnologiei Intel® Anti-Theft din România, utilizand un notebook LIFEBOOK
Februarie 14, 2012
Este al unsprezecelea trimestru consecutiv în care Lenovo a crescut mai rapid decât industria producătoare de PC-uri în ansamblu.
Februarie 13, 2012
SAPPHIRE Technology a adaugat doua modele noi si interesante de placi video avand la baza arhitectura grafica GCN de la AMD.
Februarie 13, 2012
XPS 14z, cel mai subţire laptop de 14” cu caracteristici complete, echipat cu unitate optică interne şi placă grafică discretă, opţională.
Februarie 08, 2012
Kaspersky Lab va lansa Kaspersky Tablet Security, noua suită de securitate pentru tabletele care opereză pe sistemul Android, în cadrul cele mai mari expoziţii internaţionale de tehnologie mobilă, care se va desfăşura la sfârşitul lunii februarie, la Barcelona.
Februarie 07, 2012
Seria Intel® Solid-State Drive 520 îmbunătăţeşte experienţa de lucru a utilizatorilor, având o performanţă sporită şi o fiabilitate mare
Februarie 07, 2012
SAPPHIRE Technology, producator de top si furnizor global de grafica, placi de baza si solutii multimedia a anuntat o noua placa de baza conceputa pentru a sustine cea noua familie CPU de la Intel, numita SAPPHIRE Pure Black X79N.
Februarie 03, 2012
Kaspersky Lab anunţă că a fost inclus în mod oficial în cadranul liderilor, realizat de Gartner pentru platformele de protecţie Endpoint (Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms*). Cadranul liderilor este bazat pe o analiză complexă a platformelor de protecţie de tip endpoint, comercializate de o multitudine de producători de soluţii de securitate IT.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania