Stiri din industria IT

Aprilie 26, 2012
Kaspersky Lab lansează Kaspersky PURE 2.0, soluţia completă pentru securizarea sistemelor PC de acasă, care combină tehnologii de protecţie a identităţii, parolelor şi a fişierelor multimedia, precum şi un modul special pentru supravegherea activităţii online a copiilor. Kaspersky PURE 2.0 este foarte uşor de utilizat şi oferă posibilitatea administrării centralizate, de la un singur computer, a securităţii tuturor PC-urilor din locuinţă.
Aprilie 24, 2012
Primele procesoare Quad-Core din lume pe 22 nm oferă o performanţă vizuală dublă pentru experienţe unice de computing
Aprilie 18, 2012
Kaspersky Lab a publicat raportul referitor cele mai importante incidente malware ale lunii martie, punând accentul pe apariţia primului troian pentru platforma Android capabil să fure datele de autentificare (username şi parolă) ale contului de online banking. Acesta este mai complex decât ZitMo (Zeus-in-the-Mobile), care avea rolul de a intercepta SMS-uri cu numere de autentificare a tranzacţiilor (mTAN) trimise de bancă.
Aprilie 13, 2012
Brandul de accesorii IT Prestigio anunta upgrade la Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich pentru tableta PC Prestigio MultiPad PMP5080B.
Aprilie 13, 2012
Intel 900 extinde linia de SSD-uri pe PCIe dedicate centrelor de stocare de date
Aprilie 13, 2012
Seria Intel® SSD 330 combina de înaltă calitate şi performanţă excelentă, cu un pret foarte bun. Aceasta este o alegere excelentă pentru toţi cărora le pasă de securitatea datelor şi de durata de viaţă a bateriei extinsă.
Aprilie 11, 2012
Kaspersky Lab lansează Kaspersky Security for Virtualization (KSV), pentru a asigura companiile că sunt „pregătite pentru ceea ce urmează”. Noua soluţie business este proiectată şi construită de la zero de echipa internă a Kaspersky Lab, pentru a proteja de malware şi atacuri informatice infrastructurile IT aflate în continuă evoluţie. Mediile virtualizate au numeroase beneficii pentru companii, dar dacă sunt neprotejate, aceste platforme riscă să devină o verigă slabă, exploatată de infractori cibernetici.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania