Stiri din industria IT

Mai 30, 2012
Agility Seria 4 oferă o performanţă de top într-o gamă vastă de aplicaţii, făcând uz de MLC NAND asincron pentru a oferi un raport preţ-calitate per gygabit excelent.
Mai 28, 2012
Seagate s-a oferit să achiziţioneze participaţia de 64,5% a CEO LaCie. Seagate va iniţia ulterior oferta de licitaţie pentru restul acţiunilor. Extinderea gamei de produse Seagate şi a capacităţilor pe piaţa produselor de stocare aflată în creştere.
Mai 28, 2012
Kaspersky Lab a descoperit un program periculos extrem de sofisticat, care este folosit ca armă cibernetică împotriva mai multor ţări. Complexitatea şi funcţionalităţile noului malware le depăşesc cu mult pe cele ale ameninţărilor informatice cunoscute până în prezent.
Mai 24, 2012
Anul 2012 a început cu o lovitură puternică din partea infractorilor cibernetici, când aceştia au utilizat programe periculoase de tip „fileless” (malware care operează fără să creeze fişiere pe sistemul infectat) pentru a forma reţele de computere-zombie. De asemenea, în primul trimestru al anului a fost descoperită o reţea de telefoane mobile infectate, similară cu botnet-urile compuse din computere cu sistem de operare Windows, dar şi o reţea-zombie care aduna nu mai puţin de 700.000 de computere cu Mac OS X.
Mai 23, 2012
La începutul anului fiscal 2011/2012, Lenovo era al patrulea furnizor de PC-uri din lume. La finalul acestui interval, compania a ajuns pe poziţia a doua în clasamentul global.
Mai 17, 2012
Seria plăcilor video de succes îmbunătăţită prin implementarea unui cooler exclusiv SAPPHIRE
Mai 17, 2012
Un studiu realizat de compania de cercetare Harris Interactive pentru Kaspersky Lab în perioada februarie – martie 2012 dezvăluie faptul că datele stocate pe dispozitivele mobile ale utilizatorilor pot ajunge foarte uşor în mâinile infractorilor cibernetici. La studiu au participat aproximativ 9000 de respondenţi din SUA, Europa şi Rusia.
Mai 16, 2012
Managerii de IT se confruntă cu mai multe încercări – de la procese complexe de business până la ameninţări sofisticate la adresa securităţii sistemelor. În plus, mai multe domenii precum retail, sănătate sau industrie, recurg la tehnologie pentru a dezvolta soluţii inovatoare care să rezolve provocările cu care se confruntă într-o lume tot mai conectată. Pentru a aborda toate acestea, Intel Corporation a anunţat disponibilitatea platformelor bazate pe cea de-a treia generaţie a gamei de procesoare Intel® Core™ vPro™ pentru companii şi sisteme inteligente.
Mai 15, 2012
Kaspersky Lab a publicat raportul incidentelor informatice ale lunii aprilie, cel mai important eveniment fiind marcat de apariţia botnet-ului Flashfake, o reţea formată din 700.000 de computere-zombie cu sistem de operare Mac OS X. De asemenea, un alt incident al lunii trecute este marcat de două campanii de spam, care utilizau Blackhole, un tip de exploit foarte periculos.
Mai 08, 2012
Brandul de accesorii IT Prestigio lanseaza un nou model de tableta PC: MultiPad 5080 Pro, care dispune de o memorie RAM si capacitate de stocare mai mari, precum si de sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.
Mai 03, 2012
Kaspersky Lab lansează Kaspersky Tablet Security, o suită de securitate special proiectată pentru tabletele cu sistem de operare Android. Aceasta oferă un nivel superior de protecţie împotriva malware-ului şi asigură păstrarea integrităţii datelor stocate, în eventualitatea în care dispozitivul este pierdut sau furat. Mai mult, suita include funcţia Mugshot, ce fotografiază pe ascuns – dacă tableta are cameră frontală – chipul persoanei care foloseşte dispozitivul furat sau pierdut şi transferă pozele proprietarului.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania