Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Stiri din industria IT

Iunie 28, 2012
Caracteristicile inteligente ale procesorului Ivy Bridge ofera calculatorului dumneavoastra posibilitatea de a se adapta la nevoile dumneavoastra, precum si imagini excelente integrate pentru o experienta sporita pe care o puteti vedea si simti.
Iunie 27, 2012
Intel Labs a aniversat alaturi de jurnalistii si analistii din intreaga lume cea de-a zecea aniversare a Research at Intel. Justin Rattner, Intel Corporation Chief Technology Officer, a prezentat showcase-ul Fatete ale viitorului si a prezentat mai mult de 20 de proiecte noi care vor transforma tehnologia.
Iunie 26, 2012
SAPPHIRE Technology a anuntat placa grafica SAPPHIRE HD 7870 FleX Edition – al doilea model din seria de succes HD 7000 bazat pe arhitectura interna Graphics Core Next de la AMD dotat cu solutia unica SAPPHIRE pentru grafica multi-screen.
Iunie 22, 2012
Familia My Net™ de routere de bandă dublă cu tehnologie exclusivă FasTrack™ accelerează transferul fişierelor video şi jocurilor folosind prioritizarea inteligentă, în timp real a aplicaţiilor de divertisment.
Iunie 19, 2012
Intel anunţă Intel® Xeon® Phi™ pentru produsele bazate pe arhitectura Intel® Many Integrated Core
Iunie 15, 2012
Prima memorie de stocare care vă ajută să faceţi economii şi vă permite să transferaţi conţinuturi către aplicaţii precum Facebook şi albume foto/ video Flickr.
Iunie 14, 2012
Dispozitivele Lenovo din noua serie U a modelelor Ultrabook™ aduc computerele subtiri, ultra-usoare si rapide la un nou nivel de accesibilitate, fara a face compromisuri de stil sau calitate.
Iunie 11, 2012
Descoperirea lui Flame în luna mai a acestui an a dezvăluit cea mai complexă armă cibernetică existentă până acum. Iniţial, nu existau dovezi solide care să ateste faptul că Flame a fost creat de aceeaşi echipă responsabilă de apariţia Stuxnet şi Duqu.
Iunie 06, 2012
Un studiu realizat de compania O+K Research în luna martie 2012 dezvăluie faptul că peste jumătate din business-urile europene, care au adoptat sau urmează să adopte o tehnologie de virtualizare, nu au nicio intenţie să implementeze o soluţie de securitate creată special pentru astfel de medii. La studiu au participat specialişti IT din companii medii şi mari, care au deja o infrastructură virtuală sau plănuiesc să adopte una în viitorul apropiat.
Iunie 06, 2012
Fujitsu Romania va da intalnire cu inovatiile viitorului, pe 14 Iunie, la Fujitsu Day - punctul de intalnire perfect intre inovatiile tehnologice si dumneavoastra, utilizatorii si beneficiarii acestora.
Iunie 06, 2012
SAPPHIRE Technology a lansat placa grafica SAPPHIRE HD 7950 editie FleX, ce aduce solutia proprietara a companiei pe seria de placi grafice HD 7000 bazate pe arhitectura interna Graphics Core Next de la AMD.
Iunie 05, 2012
De la lansarea pe piaţă anul trecut, unităţile de procesare accelerată AMD A-Series (APU) au câştigat o reputaţie bine meritată şi un record absolut în ceea ce priveşte raportul preţ/ performanţă datorită abilităţii unice a acestora de a livra o tehnologie grafică de talie mondială, la un nivel discret şi o putere de procesare impresionantă pe un singur chip.
Iunie 05, 2012
Noi sisteme Ultrabook™, echipate cu procesoare de a treia generație, sunt acum disponibile pe piața locală
Iunie 03, 2012
Procesoarele accelerate AMD A4 dual-core se îmbină cu puterea plăcilor AMD Radeon™ HD 6410D GPU pentru a accelera multe din aplicaţiile dumneavoastră favorite pentru o rulare a fişierelor video mai fină, mai vibrantă.
Iunie 01, 2012
AMD APU (unităţi de procesare accelerată) vă permit să configuraţi calculatoare de tip SFF (factor de formă mică).
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

Portofoliu ASBIS Romania