Stiri din industria IT

Iulie 31, 2012
SAPPHIRE Technology adaugă două modele noi Vapor-X seriei HD 7970 de plăci grafice bazate pe cel mai nou GPU HD 7970 ediţie GHz de la AMD.
Iulie 18, 2012
Intel Corporation a obţinut în al doilea trimestru un venit de 13,5 miliarde de dolari, un venit operaţional de 3,8 miliarde de dolari, un profit net de 2,8 miliarde de dolari şi un profit per acţiune de 0,54 dolari.
Iulie 18, 2012
ASBIS Group a fost ales ca Distribuitor al colectiei de inalta performanta de Casti si Dock-uri pentru Boxe Ferrari By Logic3 pentru 29 de tari din regiunea EMEA
Iulie 17, 2012
Prestigio anunta lansarea unui nou model de tableta Prestigio MultiPad 9.7 Ultra
Iulie 17, 2012
Kaspersky Lab anunţă rezultatele unei investigaţii realizate împreună cu Seculert, o companie specializată în identificarea ameninţărilor informatice avansate, cu privire la „Madi”, o campanie activă de spionaj cibernetic, care ţinteşte victime din Orientul Mijlociu. Descoperită iniţial de Seculert, Madi este o operaţiune de infiltrare în reţelele de computere, folosind un troian răspândit cu ajutorul tehnicilor de inginerie socială către anumite ţinte, alese special.
Iulie 12, 2012
Noile drive-uri WD Red™ optimizate pentru compatibilitate cu sistemele NAS always-on cu 1- 5-staţii; oferă cumpărătorilor mai multe alternative personalizate în funcţie de nevoile lor.
Iulie 11, 2012
Kaspersky Lab anunţă lansarea Kaspersky Security Scan, un nou utilitar, care verifică starea de securitate a sistemului. Acesta este ideal pentru utilizatorii care nu folosesc o soluţie antivirus sau pentru cei care au îndoieli cu privire la suita instalată pe PC şi caută o altă opinie. Utilitarul este foarte uşor de instalat, funcţionează în paralel cu orice altă soluţie de securitate şi, dacă identifică o problemă, recomandă utilizatorului să realizeze o scanare completă a sistemului cu una dintre suitele Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security sau Kaspersky PURE.
Iulie 11, 2012
SAPPHIRE Technology a anuntat noi modele de placi grafice din seria HD 7850 bazate pe arhitectura interna GCN (Graphics Core Next) de la AMD.
Iulie 05, 2012
Dispozitivele extraordinare inspirate de Intel® vă oferă tot ceea ce aveţi nevoie: înălţime în axul z foarte subţire – mai puţin de 18mm pentru dispozitivele de 14" şi mai mici; viteză mare de răspuns – poate fi utilizat în mai puţin de 7 secunde; performanţă vizibil inteligentă datorită procesoarelor Intel® Core™ din a doua şi a treia generaţie; durată lungă de viaţă a bateriei – mai mult de 5 ore sau chiar 8 ore. O performanţă pe care o puteţi vedea şi simţi cu adevărat.
Iulie 04, 2012
EDIMAX Technology, producător de top de soluţii de reţelistică, are onoarea să anunţe startul unui parteneriat cu ASBIS, care va fi distribuitorul oficial pentru întreaga gamă de produse Edimax în România.
Iulie 01, 2012
Informatiile legate de noile procedurile de service si service DOA, numerele de telefon de la Lenovo Call Center, valabile din 1 iulie 2012
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania