Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Stiri din industria IT

August 30, 2012
SAPPHIRE Technology a anunţat un nou model HD 7950 Vapor-X la seria de plăci grafice bazată pe arhitectura internă GCN (Graphics Core Next) de la AMD.
August 29, 2012
În luna aprilie 2012, o serie de atacuri informatice iniţiate de un program foarte periculos (numit Wiper) au avut ca ţintă computerele conectate la mai multe platforme petroliere din Asia de Sud-Vest. În mai 2012, la cererea Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor (ITU), echipa Kaspersky Lab a început o investigaţie asupra evenimentelor, pentru a determina potenţialul de atac al acestui malware, care ameninţă securitatea globală.
August 13, 2012
Ultrabook™ este o noua categorie de dispozitive mobile ce utilizeaza cele mai noi tehnologii de la Intel.
August 08, 2012
Performanţe şi caracteristici complete plus suport pentru Eyefinity
August 07, 2012
Lenovo şi EMC Corporation au anunţat lansarea unui parteneriat care întăreşte poziţia Lenovo în domeniul serverelor de standard industrial şi soluţiilor de stocare în reţea.
August 07, 2012
Kaspersky Lab a obţinut un brevet pentru un sistem capabil să securizeze datele personale stocate în memoria unui dispozitiv mobil. Tehnologia, patentată în Rusia sub numărul 2450333, identifică cele mai importante informaţii ale utilizatorului şi blochează accesul la ele, dacă telefonul este furat sau pierdut.
August 01, 2012
Kaspersky Endpoint Security 8 pentru Windows a primit un nou premiu în urma celor mai recente teste independente realizate de către publicaţia Virus Bulletin. Concurând cu alte 37 de soluţii pentru platforme de business şi servere, soluţia Kaspersky Lab pentru companii a blocat cu succes 100% dintre ameninţările informatice, fără a genera nici măcar un rezultat fals-pozitiv. Această performaţă a adus soluţiei Kaspersky Lab cel de-al patrulea premiu VB100 de la lansarea acesteia, în toamna anului 2011.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

Portofoliu ASBIS Romania