Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Stiri din industria IT

Ianuarie 22, 2013
Ultimele rezultate preliminare publicate de IDC* pentru trimestrul 4 al anului 2012 anunţă preluarea de către Lenovo a poziţiei secunde pe piaţa PC-urilor în regiunea EMEA, cu o cotă de piaţă de 11.1%
Ianuarie 14, 2013
Kaspersky Lab, unul dintre principalii dezvoltatori de soluţii de securizare a conţinutului şi de management al ameninţărilor informatice, a fost inclus în cadranul liderilor realizat de Gartner pentru platformele de protecţie Endpoint (Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms*) pentru al doilea an consecutiv. Kaspersky Lab consideră că şi-a consolidat statutul de furnizor de platforme de protecţie Endpoint, obţinând rezultate excelente în categoriile „viziune” şi „implementare”.
Ianuarie 11, 2013
SAPPHIRE Technology a introdus o noua placă grafică in seria HD 7000 - SAPPHIRE HD 7870 XT cu Boost. Ca şi celelalte plăci din serie, noul model este se bazează pe arhitectura internă Graphics Core Next de la AMD.
Ianuarie 08, 2013
Noile smartphone-uri, tablet PC-uri și Ultrabook-uri™ convertibile vor redefini computingul mobil
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

Portofoliu ASBIS Romania